„Depeche Mode“ gerbėją apsvaigino paslaptinga pažintis Vilniaus centre

Penktadienio vakarą patyriau vieną laimingiausių pusvalandžių savo gyvenime. Gyvai pamačiau ir įsiamžinau su „Depeche Mode“ vokalistu Dave'u Gahanu. Pripažinsiu, nors jų koncerte nebuvau, man patinka „depešai“. Tačiau dabar – ne apie tai.

Daugiau nuotraukų (1)

Evelina

Jul 30, 2013, 7:15 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:44 PM

Praėjusį penktadienį atvykę į Vilniaus centre esantį viešbutį „Kempinski“ elektroninės muzikos dievai pradėjo savo viešnagę Lietuvoje. O aš penktadienio vakarą su draugu nusprendžiau nueiti į vieną iš Vilniaus centre esančių kavinių.

Ir čia prasidėjo mano laimingasis pusvalandis: kalbantis su draugu staiga žvilgsnį patraukė pro šalį einantis vyras. Atgal sušukuoti, gausiai želė sutepti juodi plaukai ir aviatoriaus stiliaus tamsūs akiniai atrodė kažkur matyti.

Iš pradžių negalėjau patikėti – pro šalį ką tik nudrožė D. Gahanas! O aš sėdžiu ir nieko nedarau. Klausiu savo bičiulio – jis irgi nėra tikras, ar ten garsioji britų žvaigždė. Akiniai, iš nuotraukų žiniasklaidoje, atrodo panašūs. Ant kairės rankos užsegtas laikrodis – taip pat. Tatuiruočių nematau, nes vyras su odine striuke.

Neištvėrusi įtampos nukurnu pas įtariamą žvaigždę. Ir ką. Nusifotografuoju. Trumpai šnektelim ir suvokiu, kad jo tartis keista. Ir iš viso – pasižiūrėjus iš arčiau, jis neatrodo vyresnis nei penkiasdešimties.

Kyla įtarimas. Bet negali būti – juk šalia viešbutis, kur apsigyveno visi „depešai“. Gal D. Gahanas sumanė penktadienio vakarą išgerti alaus taurę?

Mano laimė po truputį blėsta suvokus, kad ten ne tikrasis „Depeche Mode“ vokalistas. Į kavinę staiga įbėga dvi draugės – jos puola iš karto prie tariamo dainininko. Viena iš jų pradeda pokalbį, klausia, kaip viešnagė Lietuvoje.

Kilus įtarimui, prieina prie manęs: „Ten tikrai jis?“ – klausia ir šnairuoja į vakarieniaujantį vyrą. Atsakau, kad tikrai ne. To paties klausia ir atkurnėjusios padavėjos. Tenka nuvilti, nors maža viltis dar išlieka.

Juokingiausia, kad kitą dieną aš jį vėl sutinku – šįkart rūkantį prie „Kempinski“ viešbučio. Kojas pakerta antrą kartą – o gal ten tikrai jis?! Bet dabar jis – su marškinėliais trumpomis rankovėmis. Ant rankų tatuiruočių nėra.

Neiškentusi pradedu berti klausimus. Panašuolis tik nusijuokia. Pasirodo, kad jis su draugu atvažiavo iš Vokietijos. Ką veikia Lietuvoje, nesako, stengiasi išsisukti. Man pasiteiravus, ar jis dirba D. Gahano antrininku, tik šypteli: „Na, mes esame draugai. Su Andy Fletcheriu taip pat.“ Prunkšteli ir rodo tipinę grupės aistruolio nuotrauką.

Yra tik du variantai. Arba jis tikrai specialiai nukreipia dėmesį nuo tikrojo D. Gahano. Arba yra tik užkietėjęs „Depeche Mode“ gerbėjas, kopijuojantis vokalistą ir sekantis grupę visur, kur tik ji važiuoja.

Manau, kad panašusis vokietis sutrikdė ne vieną vilnietį. Bet mano atveju – suteikė ir pusvalandį gryno džiaugsmo.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.