Lietuvos „50 pilkų atspalvių“: ar tekėti už vyro, kuris lovoje - lyg gyvulys?

Rašau jums, nes nebežinau, kur kreiptis ir kam atverti savo širdį. Gyvenu su sužadėtiniu pusę metų, myliu jį už jo atsakingumą, organizuotumą, atsidavimą, bet kartu kovoju su jo gyvuliškais norais lovoje. Viskas prasidėjo, kai tik susipažinome, jis man papasakojo apie visas savo buvusias – kaip ir ką išdarinėjo su jomis. Man akys ant kaktos iššoko, nes man tai – grubus seksas, gink Dieve, nėra priimtina.

Daugiau nuotraukų (1)

Pasimetusi skaitytoja

Sep 9, 2013, 11:16 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 9:43 AM

Man seksas asocijuojasi su švelnumu, bučiniais, įvairiomis pozomis, vienas kito patenkinimu normos ribose ir iki tam tikro laipsnio.

Bet jam reikia kitų dalykų, tokių kaip pasitenkinimas ant veido, analinis seksas, plaukų tempimas, matų vartojimas mylintis... Gink Dieve, man tai nėra normalu.

Matyt, kyla klausimas, ar atsidaviau jo norams? Ne. Nes tikiu: jei žmogus tave myli, jis turi priimti tave tokią, kokia esi, bet aš negaliu priimti jo norų. Jis man sako, kad jam nereikia to iš manęs, bet kiekvieną kartą, kai pradedame kažką, jis bando ir bando... Man atsiranda šleikštulys, nenoriu, kad net liestųsi prie manęs, nes, atrodo, šnekėjome milijoną kartų apie tai, kodėl jis vis tiek daro savo?

Vienąkart trūko kantrybė, kai žiūrėjau filmą per telefoną, ir jis vos ne per prievartą bandė sukišti savo „daiktą“ kitur, tada aš jo paklausiau: „Ar tu suvoki, ką tu darai? Tu mane prievartauji!“ Jis apsisuko ir nuėjo miegot, o ryte atsiprašė ir prisiekė, kad tai nepasikartos.

Kas beliko man? Verkiau krokodilo ašaromis naktį, nes man skaudu, šlykštu, nemalonu... Nenorėjau niekada žinoti apie jo buvusias ir ką jis su jomis išdarinėjo. Bet, deja, papasakojo, tad žinau nenorėdama. Ir kai pagalvoju apie tai, ką jis išdarinėjo, man nė mylėtis nesinori...

Ar su manim viskas gerai? Nežinau, bandžiau ieškoti atsakymų: ar tai mano pavydas dėl jo buvusiųjų, ar tiesiog jam nereikėjo pasakot? Mažiau žinai, mažiau širdį skauda...

Negaliu sakyt, kad jis blogas žmogus, bet tiesiog man būnant su juo, viduje sukyla vidinė baimė. Neturėjau niekada tokio jausmo, man tai nauja ir nežinau, kodėl taip yra, esu pasimetusi.

Jau išsirinkome datą tuoktis, bet man baisu, rodos, jam visada reikės tų dalykų ir aš nesu ta, kuri jam gali tai suteikti.

Pamiršau paminėti, kad jis yra tas vyras, kuris mato kiekvieną praeinančią moterį ir visada pažiūrės į krūtinę ir užpakalį... Man tai irgi asocijuojasi su nepagarba...

Prašau jūsų patarimo, tik nenoriu įžeidžiančių komentarų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.