Laiškas Lietuvos homoseksualams

Pastaruoju metu pasidarė labai populiaru viešai prisipažinti savo kitokias seksualines pažiūras. Ir visur jūs sakotės, kokie jūs skriaudžiami ir kokie jūs esate vargšai. Kokie normalių šeimų žmonės netolerantiški ir nesupratingi.

Mielieji, ar kas nors jus puola gatvėse, ar kas nors iš jūsų tyčiojasi?<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Mielieji, ar kas nors jus puola gatvėse, ar kas nors iš jūsų tyčiojasi?<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Draugas

Sep 18, 2013, 10:59 AM, atnaujinta Feb 22, 2018, 2:20 AM

Mielieji, ar kas nors jus puola gatvėse, ar kas nors iš jūsų tyčiojasi? Ar jums neatrodo, kad bandote daryti šuolį aukščiau savo bambos? Siekiate tokios laisvės kaip Olandijoje? Nesulauksite per amžius, nes Olandija yra ta šalis, kuri peržengia protu suvokiamas ribas. Legalizuoti narkotikai, viešose vietose homoseksualų atliekami aktai... Tokių dalykų netoleruos nė viena valstybė!

Iš karto užbėgsiu už akių ir pasakysiu, kad man jūs ir jūsų potraukiai neįdomūs, tiesiog palikite ramybėje vaikus. Neseniai Lietuva skambėjo nuo darželiuose sekamų pasakų apie karalių ir karalių, tik neseniai turėjome skandalą, kai buvo pardavinėjama moteriškos išvaizdos, bet vyriškus lytinius organus turinti lėlė. Jūs taip norite supratimo? Ko siekiate tokiais būdais?!

Labai gerbiu Seimo narį Roką Žilinską. Jis, būdamas kitokios orientacijos, aiškiai pasisakė už vaikų įsivaikinimo draudimą tokio tipo šeimoms. Tai šaunus žmogus, suvokiantis realybę. Toks žmogus niekada nesukels pykčio dėl savo seksualinių pažiūrų, net iš skeptiškiausio ar pikčiausiai nusiteikusio asmens prieš tokią sąjungą.

Ko siekiate, kai lendate į televizijos reklamas, kuriose bučiuojatės su tos pačios lyties žmogumi?

Ne tik man, bet ir visiems jūs keliate pagrįstus įtarimus, kad tokiais poelgiais jūs trokštate ne žmonių supratimo (nes tokie poelgiai tik pykdo), o siekiate sudominti kuo daugiau vaikų.

Ne paslaptis, kad vaikai mokosi iš to, ką mato aplinkui. Matydamas tokias reklamas, nepilnametis lengvai susidarys gyvenimo piešinį, kad vienodų lyčių santykiai yra lygybė.

Ir iš viso, kas jums suteikė teisę homoseksualumą prilyginti lygybei ar laisvei. Taip išeina, kad aš, sukūręs normalią šeimą, nesu laisvas ar nesu lygus visiems normaliems žmonėms? Man niekada neiškilo toks klausimas, nes aš ir taip žinau, kad mes visi esame lygūs ir laisvi. Tik ta mūsų laisvė negali peržengti tam tikrų ribų. Kad ir kaip norėčiau turėti laisvę vairuoti automobilį pats nuspręsdamas, ar segtis saugos diržą ar ne, privalau elgtis taip, kaip priimta pasaulyje, antraip būsiu nubaustas ar ne taip suprastas aplinkinių.

Labai nevykęs ir lėkštas yra jūsų sugalvotas žodis „homofobas“. Jis turėtų reikšti, kad kiekvienas, kas prieštarauja homoseksualizmui, bijo žmogaus? Na, čia jau į pievas, ir labai nevykusiai. Nors po tokių įvykių, kaip dvilytė lėlė, ir pasakos apie du karalius, pradėjau galvoti, ar tikrai čia verta taip ramiai į jus reaguoti. Baimės truputį atsirado. Tik ta baimė buvo ne dėl savęs, o dėl vaikų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.