Vilniečio apmaudas: brangus laikrodis ne puošia ranką, o vis rūgsta taisykloje

Prieš metus nuo merginos iš parduotuvės „Fashion Time“ gavau dovanų laikrodį „Guess“. Iš pradžių viskas buvo gerai, laikrodis man patiko ir tiko, tačiau po pusės metų pastebėjau, kad vos tik išeinu į lauką laikrodis ima rasoti iš vidaus.

Daugiau nuotraukų (1)

Aurimas

Sep 18, 2013, 3:45 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:55 AM

Orai drėgni, pagalvojau, jog nunešiu atgal pardavėjams, jie sutaisys, juolab kad turiu dvejus metus galiojančią garantiją. O juk dar nė pusė metų nepraėjo...

Taip ir padariau. Nunešiau laikrodį į „Panoramos“ prekybos centre esančią „Fashion Time“ parduotuvę. Pardavėja iš karto paklausė, ar nekišau laikrodžio į vandenį, ar nesimaudžiau su juo. Atsakiau, kad tikrai nesimaudau su laikrodžiais. Kita vertus, garantiniame lapelyje parašyta, kad laikrodis gali atlaikyti net nardymą.

Palikau laikrodį parduotuvėje, kad meistrai sutaisytų. Po trijų savaičių atvykau pasiimti savo laikrodžio, tačiau vos tik išeidavau į lauką jis vėl kaipmat aprasodavo. Taip „taisyti“ laikrodį nešiau gal tris kartus. Pardavėjų klausimas buvo tas pats - „ar nekišote laikrodžio į vandenį?“.

Jau nusibodo nešioti laikrodį į garantinį ir laukti po dvi ar tris savaites kol jį vėl „pataisys“. Ir nusibodo atsakinėti, į tuos pačius klausimus. Man tiesiog atrodo, kad atnešto laikrodžio niekas netaiso. Tiesiog kaskart man jį grąžina atgal.

Taip išeina, kad laikrodis dažniau stovi aprasojęs arba yra „taisomas“ negu naudojamas pagal paskirtį.

Bandžiau kalbėtis su įmonės atstovais, rašiau jiems laišką, tačiau jokio atsakymo nesulaukiau. Todėl mano laikrodis tiesiog renka dulkes namuose.

***

Laikrodžiais prekiaujančios UAB „Norkada“ įmonės atstovas:

 „Sunku kažką pasakyti. Reikia daryti ekspertizę. Turime tokį aparatą, žmogus tiesiog turi atnešti laikrodį, o mes su tuo aparatu nustatysime, gal jis tiesiog buvo parduotas brokuotas. 

Tuomet galime pakeisti laikrodį kitu ar ieškoti kitų kompromisų. Jei gaminys nekokybiškas, paprastai atlyginame žalą.“

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.