Ačiū BPC, kad padėjo surasti dingusį sūnų

Mano istorija kitokia nei daugumos, kurie skundžiasi BPC veikla. Mano vaikas, būdamas 5 metų, pasimetė Rumšiškėse per Užgavėnių šventę. Tik nusisukau – matau, kad jo nėra. Kokios juodos mintys lindo į galvą, buvo baisu: apvaikščiojom visur, net prie upės telkinių buvom nuėję.

Esu dėkinga, kad dingus sūnui, BPC operatorė mane nuramino ir aiškiai pasakė, ką daryti toliau.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Esu dėkinga, kad dingus sūnui, BPC operatorė mane nuramino ir aiškiai pasakė, ką daryti toliau.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina

2013-09-26 10:12, atnaujinta 2018-02-21 19:04

Draugė pasiūlė paskambinti 112, bijojau, bet įsidrąsinau ir paskambinau. Pasakiau savo rūpestį. Operatorė pasakė mano sūnaus vardą, paklausė, ar ne jis pasimetė. Apimta streso nieko negalėjau pasakyti.

Po to operatorė pasakė, kad sūnus manęs laukia policijoje. Buvo tiek žmonių, bandžiau prasibrauti, nežinojau, kur policija, man operatorė viską paaiškino. Greitai pamačiau policijos ekipažą ir nulėkiau ten. Nulėkiau ten ir radau sūnų su policininkais šnekučiuojantis ir geriant arbatą su sausainiais. Vaikas žaidė su jais, jam buvo ramu.

Apsikabinau savo vaiką, padėkojau policininkams. Ir nepažįstamai tetai mintyse. Kad ji vaiką ten nuvedė. Vaikui nupirkau traškučių, jis buvo toks laimingas. Nes šiaip aš jų niekada neperku.

Esu labai dėkinga, kad vaikas nepatyrė streso ir nesuprato, į kokį pavojų buvo patekęs. Jeigu skaitot ar atsimenat, esu jums labai dėkinga.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.