30 metų dirbanti slaugė: „Gėda net pasakyti, kiek uždirbu“

Aš taip pat norėčiau įsijungti į diskusiją apie pašalpas ir atlyginimus. Gyvenu provincijoje, esu odontologo padėjėja valstybinėje poliklinikoje. Mano darbo stažas kitais metais bus 30 metų... Ir ką jūs manot, koks mano atlyginimas? 1400 Lt „ant popieriaus“. Tiek mums moka darbdavys.

Už tuos pačius grašius - 1400 Lt - mums reikia mokėti už kvalifikacijos kėlimą, kasmetinį Odontologų rūmų nario mokestį, licenciją ir t.t.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Už tuos pačius grašius - 1400 Lt - mums reikia mokėti už kvalifikacijos kėlimą, kasmetinį Odontologų rūmų nario mokestį, licenciją ir t.t.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasa

Nov 6, 2013, 10:54 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 1:56 PM

Gėda net pasakyti, kiek yra vertas mūsų darbas bei profesionalumas. Už tuos pačius grašius mums reikia mokėti už kvalifikacijos kėlimą, kasmetinį Odontologų rūmų nario mokestį, licenciją ir t.t. Nenori, nepatinka – nedirbk, tai yra paprasčiausia.

O kur dingti, atidavus tiek metų savo profesijai, o dar gyvenant nedideliame mieste. Esi niekas, eilinė slaugė, kurios balsas ar noras gyventi oriai neina į dangų... Mūsų valstybė rūpinasi pašalpų gavėjais, alkoholikais, kaliniais ir t.t.

Taip pat ir gydytojai nėra taip jau labai nuskriausti, o viduriniosios grandies personalas lieka už borto, bet ir ateityje jokių perspektyvų nenusimato, nebent jaunam žmogui, kuris išvažiuos į užsienį, o tas darbuotojas, kuris netrukus pasieks 50 metų, liks ir toliau dirbti už atlyginimą, kuris net pašalpos vardo nevertas...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.