Atviras laiškas komandai, kuria vis dar tikiu

Iškart pradėsiu nuo klausimo – kiek dar reikės laukti, kada ateis permainų metas? Sulig kiekvienomis beviltiškomis „Lietuvos ryto“ rungtynėmis prarandu galutinį tikėjimą komanda. Manau, kad tokių jau – ne vienas, pakanka pažiūrėti į „Siemens“ arenoje susirenkančią auditoriją.

Visada mėgau „Lietuvos ryto“ komandą, manydavau, kad išlauksiu permainų.<br>M.Kulbio nuotr.
Visada mėgau „Lietuvos ryto“ komandą, manydavau, kad išlauksiu permainų.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras

Dec 9, 2013, 10:19 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:15 PM

Visada mėgau „Lietuvos ryto“ komandą, diskusijų metu išlikdavau neutralus, manydavau, kad išlauksiu permainų, tačiau šįkart jau nusprendžiau išsakyti savo nuomonę.

Taigi kam komandai reikalingi tokie legionieriai (M.Tepičius, A.Glyniadakis, na, ir iš dalies S.Jelovacas – kaip penktas aukštas dar nėra blogai, bet manau, kad čia turėtų būti jauno lietuvio vieta), kurie visiškai neneša naudos. Dar blogiau, gramzdina ją į dugną per žaidimą, o atleidžiami – ir finansiškai.

Argi nebūtų geriau turėti 4 legionierius, bet aukšto lygio, nei kaip dabar – 6, o pusė jų visiškai neatitinkančių mūsų komandos lygio? Argi vietoje tų trijų mano paminėtų negalima įsigyti vieno aukšto lygio žaidėjo?

Mano nuomone, turėdami 4 aukšto lygio lietuvius, pridėtume prie jų 4 aukšto lygio legionierius, ir po du vidutiniokus bei du jaunus žaidėjus, turėtume tikrai įdomią komandą, kažką panašaus į tą „Lietuvos rytą“, kuris laimėdavo Europos taures, Lietuvos čempionatus.

Bilietą perku visuomet brangesnį nei vidutinis kainuoja, kad pamatyčiau iš arčiau ir kokybiškesnį krepšinį, o ne žaidžiu loterijoje, pirkdamas pigiausią bilietą ir tikėdamasis, kad arena galbūt bus apytuštė ir atsisėsiu į geresnę vietą. Visuomet tikiuosi pamatyti „Siemens“ areną pilną, bet prieš tai vadovai turi padaryti tai, ko komandai reikia... Permainų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.