Emigrantės nervus ištampė siuntinio neatvežantis girtas vairuotojas

Artėjant Kalėdoms nusprendėme su mama išsiųsti iš Vilniaus lietuviškų lauktuvių sesei į Angliją. Per „Facebook“ radome skelbimų grupę radome, kad veža siuntas į Angliją. Mama paskambino nurodytu numeriu. Atsiliepė moteriškė, o mes pasakėme, kur norime, kad nuvežtų iš siuntą. Išgirdome, kad autobusas išvyks šeštadienį, o vairuotojas paskambins likus dviem valandoms iki atvykimo.

Daugiau nuotraukų (1)

Mantas

2013-12-19 13:32, atnaujinta 2018-02-19 18:26

Šeštadienį paskambino vairuotojas. Sutarėme, kad siuntą paims nuo IKI parduotuvės. Nuvažiavom prie parduotuvės IKI, laukiame. Po kelių minučių mama paskambino paklausti, kur dabar vairuotojas yra ir kada atvažiuos. Jis atsakė, kad tuoj atvažiuos. Sėdime mašinoje laukiam, laukiam, bet nieko nėra. Paskambino mama darkart, o jie sako: „Tai mes Vilniuje būsim po valandos. Nustebome, mat juk neseniai sakė, kad jau yra netoli mūsų, o dabar sako, kad dar net nėra Vilniuje. Na, laukėme toliau.

Kai atsibodo laukti, paskambinome vėl – niekas neatsakė. Gavau žinutę: „Tuoj busiu“. Na, galvojam, gerai, palauksime... Ir vėl niekas neatvažiuoja. Tada parašiau žinutę: „Kur esate?“. Atrašė: „Už 30 km“. Netrukus sulaukėme ir skambučio, atsiliepė mano mama. Skambinęs vyriškis pasakė: „Nesijaudinkite, ponia, tuoj atvažiuos paimti jūsų krepšio“.

Galiausiai sulaukėme. Vairuotojui pasakėme, kad susimokės sesuo, kai bus pristatyta siunta. Atėjo pirmadienis ir sesė sunerimo – siunta jos dar nepasiekė. Mes paskambinome mums paliktu numeriu ir išgirdome, kad siunta bus pristatyta pirmadienio pavakarę. Atėjo vakaras, bet siuntos nėra...

Paskambinome antradienį, ir mums pasakė, kad pristatys siuntinį apie 23 val. ar vidurnaktį. Atėjo jau ir 1 val. nakties, bet nieko sesei neatvežė. Skambučio sesuo sulaukė trečiadienį 7 val. 38 min. Paklausė, ar ji bus namie, esą siuntą pristatys po 2 valandų. Praėjo ir tos dvi valandos, bet niekas nieko neatvežė. Paskambinome skelbime nurodytu numeriu, kuris buvo nurodytas skelbime. Tai mums atsakė: „Jūs man neskambinote, ir nieko aš nežinau“.

Tuomet paskambinome antruoju numeriu, kuriuo sesei skambino ryte. Atsiliepė girtas vyriškis ir vos apversdamas liežuvį pareiškė: „Gerai, tuoj pristatysim siuntą.“ Po to kelis kartus neatsiliepė.

Trečiadienį vakare vėl paskambinau. Tai atsiliepė tas pats girtas vyriškis ir sako: „Gerai, pristatys tau tą siuntą, man gali sakyt, ką nori“. Aš jam ir sakau: „Tai kiek galima laukti – jau 3 dienas tą patį sakot. Laukiu siuntos“. O jis atsakė: „Lauk kiek nori“.

Galiausiai trečiadienio vakare sesė sulaukė siuntos. Jos teko laukti penkias dienas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.