Baisiu keliu pasiskundę gyventojai sulaukė keisto siūlymo

Esu Vilniaus Pilaitės rajono, Kriaučiūnų gatvės 45-ojo namo gyventoja. Susidūrėme su didžiule problema. Kelias Kriaučiūnų gatvėje yra avarinės būklės, duobėtas, kai kur sunkiai pravažiuojamas, stringa net sunkvežimiai. Seniūnijos retkarčiais atsiunčiamas greideris kelio lyginimui duoda naudos savaitei, po to kelias tampa toks pat duobėtas.

Daugiau nuotraukų (1)

Ana Kovalevska

Dec 22, 2013, 6:05 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:39 PM

Gatvės atkarpa nuo Platiniškių kapinių iki Kriaučiūnų 45, 47, 49 numerio namų šiais metais iš viso nebuvo greideruojama, nešienaujami kelkraščiai (viskas daroma savo jėgomis ir už savo lėšas). Nuolatiniai mūsų žodiniai prašymai seniūnijoje neduoda jokio teigiamo poslinkio dėl kelio būklės gerinimo, tik girdime atsakymą - lėšų neskirta.

Prieš keletą metų čia dėl prasto matomumo (nenušienauti kelkraščiai, žolės buvo iki dviejų metrų) įvyko avarija, kur nukentėjo vaikai. Tai aš parašiau raštą į seniūniją ir į savivaldybę. Gavau žodinį atsakymą iš seniūno, kad kelkraščius galėtų nušienauti mano vyras, jeigu man jie netinkami.

Atvažiavo ir ponai iš savivaldybės, buvo pasiūlymas parduoti namą ir važiuoti gyventi ten, kur bus geros sąlygos. Raštišką atsakymą gavau, aišku, kitą ir tą vasarą kelkraščiai buvo nušienauti lygiai iki mano namų.

Iki artimiausio viešojo transporto - 2 km, nes autobusai ar mikroautobusai dėl avarinio kelio važiuoti atsisako (mikroautobusas važinėjo gal koki mėnesį ir atsisakė). Kėlias yra neapšviečiamas, net neturi aiškių ribų, todėl jo plotis vis didėja, siekiant pasirinkti lygesnę dangą ir apvažiuoti duobes ir balas.

Kelias kelia didelę nuostabą pravažiuojantiems - ar taip gali atrodyti kelias Vilniaus mieste, gražiajame Pilaitės mikrorajone?!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.