Šių dienų muzika: kodėl garbiname banalybes ir vulgarybes?

Manau, neatrastume žmonių kurie nemėgsta muzikos. Dauguma sako, jog muzika sulyginama su oru, jog be muzikos gyventi neįmanoma kaip be deguonies. Ir tikrai dėl to galima sutikti. Tačiau laikui bėgant keičiasi ne tik pasaulis, bet ir pati muzika. Jei tik šiuo metu būtų galima ją taip pavadinti. Noriu pasakyti, jog niekas nepastebi, kaip šiais laikais viskas suvulgarėjo, subanalėjo.

Grupė „Mochito“.<br>E.Pinikienės nuotr.
Grupė „Mochito“.<br>E.Pinikienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rozmarinų mergelė

2014-02-03 14:13, atnaujinta 2018-02-16 18:47

Nejaugi mūsų „žvaigždutės“ nejaučia sau jokios pagarbos, ir į muzikos pasaulį įžengia aukštai iškeltais papais?. Kur dingo tikra muzika? Nejaugi viskas tapo taip pigu, jog dabar nebereikia ir talentų? Kokia prasmė kelti „pornuškes“, jeigu jos vis tiek neduos jokios geros naudos?

Bet žinot, kas juokingiausia? Jog visi paskui pradės klausinėti, kodėl iš visuomenės liko tik pilka tuščia besmegenių masė. O juk labiausiai iš jos kenčia vaikai.

Nemanau jog „Mochito“ merginos, keldamos savo „meninius“ filmukus pagalvojo, jog jų vaizdo klipus gali stebėti bet kas. Turiu omenyje vaikus!

O juk tėvai negali prižiūrėti kiekvieno savo vaiko žingsnio internete. Tad jei jau klipas yra dedamas, ar galima pasirūpinti tuo, kad jis būtų prieinamas tik suaugusiems. O ne su didžiausia antrašte skelbiamas ir visiems prieinamas interneto platybėse.

Tačiau liūdniausia tai, jog tokia „muzika“ populiarėja, kuriai nereikia nei geros muzikos, nei žodžių, nei talento. Tai tuštybių tuštybė.

O tuo tarpu kitos (tikrai dėmesio vertos) grupės ir atlikėjai blanksta prieš tai.

Suprantama, jog dėl muzikos skonio nesiginčijama, bet nagi, žmonės, nejaugi mums tikrai šito reikia?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.