Ko nori tikra moteris: atmintinė vyrams

Kiekvieną dieną internete randami straipsniai apie tai, ko iš tiesų nori vyrai ir kaip derėtų elgtis moterims, jau ima nusibosti. Blogiausia, kad niekaip nerandu straipsnių apie moterų nuomonę ir jų požiūrį į visą šitą situaciją. Nusprendžiau pasisakyti (vėlgi - tai tik mano nuomonė) apie tai, kaip tikra moteris žiūri į gyvenimą ir į priešingą lytį.

Tikrai moteriai visada reikės vyro, kuris galėtų pastovėti už ją.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Tikrai moteriai visada reikės vyro, kuris galėtų pastovėti už ją.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Raminta

Mar 20, 2014, 2:12 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 6:26 AM

Visų pirma, jeigu moteris yra pakankamai protinga ir išsilavinusi, jai tikrai bus nejauku ir netgi gėda prašyti iš vyro pinigų ar laukti, kol jis sumokės sąskaitą ar pavežios ją nauju BMW. Ji pati sieks kuo geriau įsitvirtinti ir tokiu būdu uždirbti pakankamai, kad galėtų nevaržomai elgtis, susimokėti bare ar, galų gale, išsilaikyti teises ir nusipirkti mašiną.

Vėlgi, jeigu jau atsitiktų taip, kad vyras priešgyniautų ir veržtųsi pats sumokėti, tikra moteris bent jau pasiūlys dalintis sąskaitą pusiau ar padėkos už gerus norus bei nukreips kalbą antrojo pasimatymo link, taip parodydama palankumą priešingai lyčiai.

Tikrai moteriai niekada nereikės „treninguoto erelio“, kuris savo raumenimis ir tariamu grožiu bandytų užkariauti pasaulį. Tikrai moteriai nerūpi prabangi mašina, didelis namas ar stora piniginė. Sutikusi tave gatvėje, ji pirmiausia atkreips dėmesį į tai, ar tu esi pasitempęs, ar tavo eisena ir kitos, tuo metu matomos manieros, neišduoda stačiokiškumo, ar tavo žvilgsnis, kuris galbūt bus nukreiptas į ją, yra švelnus ir pasiruošęs bendrauti.

Jeigu mergina tau nusišypso ir jūsų žvilgsniai susitinka ne vieną ir ne du kartus - tai puiki proga prieiti. Tikros moterys ar merginos nevaikšto į naktinius klubus, nesitranko naktimis medžiodamos ar laukdamos, kol jas kas užkalbins. Bet žinoma, jei ieškote vienos nakties nuotykio - klubas pati tinkamiausia vieta. Iš tikrųjų, pačios moterys kaltos, kad apsinuogindamos ir išversdamos savo grožybes, tikisi susirasti kažką rimto ir ilgalaikio. Tokiu būdu jos tik padaro save daiktais, kuriuos panaudojus galima išmesti net nepagalvojus apie kažką rimčiau.

Jeigu tikra moteris myli, tai tik besąlygiškai ir iki galo. Tai nereiškia, kad ji glaustysis prie kojų ar elgsis kaip „kilimėlis“, bet ji visada stengsis pasirūpinti savo vyru, pasiteiraus, kaip jam sekėsi darbe, lauks jo grįžtančio su pietumis ar vakariene. Reikia nepamiršti, kad visi mes esame skirtingi, su savo įsitikinimais, principais ir požiūriu į gyvenimą, todėl jei nuomonės nesutampa, nereikia iš karto pradėti smerkti.

Jau ne kartą teko įsitikinti, kad vyrai visiškai kitaip suvokia pasaulį ir nesureikšmina visko taip, kaip tai daro moterys, bet tai nereiškia, kad nereikia stengtis suprasti ir išsiaiškinti atsiradusių nesusipratimų. Tikra moteris visada turės savo nuomonę ir norės, kad šalia jos esantis vyras būtų jai pasišventęs. Tikra moteris be galo vertins ištikimybę ir nuoširdumą, neapkęs melo ir intrigų. Tikra moteris niekada netoleruos pornografijos, nes tai tik menkins jos orumą ir pasitikėjimą savimi.

Tikra moteris visada norės pakurstyti vyro aistrą ir stengsis jam įrodyti, kaip jį myli ir kaip jai jo reikia. Galų gale, vienintelis jos prašymas bus ją apsaugoti, mylėti ir gerbti, nes tikroms moterims nėra nieko svarbiau, kaip jausti tą meilę ir saugumą.

Pabaigai norėčiau pasakyti: nebijokite atsiprašyti, nebijokite apkabinti moters kad ir kokia pikta ji tuo metu būtų. Rankos tikrai nenukris, jei kartais atnešite vieną kitą žiedelį, o liežuvis neiškris, jei pasakysite gražų žodį. Tikrai moteriai visada reikės vyro, kuris galėtų pastovėti už ją, paguosti, kai nepasiseka ir prispausti prie savęs, kai ji jaučiasi blogai.

Mielieji, pasistenkite nepasiduoti šiandieninei tuštybei ir vertinkite šalia esančius. Mylėkite kitus ir rūpinkitės jais, nes kiekvienas nori būti suprastas ir mylimas ir nestatykite daiktų aukščiau už žmones. Tada jūsų santykiai su kitais tikrai taps daug geresni.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.