Kaip sekso dieta sugadino mano gyvenimą

Visos jūs, kurios bet kokia kaina bandote sulieknėti, esate kvailės! Tokios pačios, kaip aš, ir dar didesnės. Nes kai perskaitysite mano istoriją – esu tikra, bent kelios pabandysite numesti svorį taip, kaip aš. Tik nepamirškite, jums gali baigtis dar blogiau nei man. Bet papasakosiu nuo pradžių.

Daugiau nuotraukų (1)

Greta

Mar 31, 2014, 2:39 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:53 PM

Nuo vaikystės buvau apvaloka. Arba bent taip man atrodė. Būdama paauglė rinkdavausi kuo platesnius drabužius: tabaluojančius megztinius, lietpalčius, beformes sukneles. Maniau, kad skudurai pridengs mano „storą” kūną. Mano draugės puošėsi aptemptais džinsais, atviromis palaidinėmis. Bet būti apvaliai nebuvo madinga. Kai per matematikos pamoką klasės pirmūnei buvo liepta sugalvoti žodinį uždavinį, ji uždavė bendraklasiams suskaičiuoti, kiek man reikėtų numesti kilogramų, kad likęs skaičius būtų didesnis už 48, bet mažesnis, nei 53. To pakako. Supratau, kad turiu pasikeisti, kiek man tai bekainuotų.

Išbandžiau įvairių dietų, kol viename forume sutikta mergina man papasakojo apie stebuklingą būdą numesti svorį. Reikėjo... mylėtis. Ji pasakojo, kad kiekvienas pasimylėjimas – atims iš manęs 350 kalorijų. Dar liepė gerti daug vandens. Nežinau, kas man atsitiko, bet buvo pabodę maitintis vien salotų lapais, skaičiuoti kalorijas, juo labiau, mano svoris nuo to mažėjo nedaug. Žodžiu, nusprendžiau išbandyti. Tik bėda – neturėjau vaikino. Man tada buvo 16 metų. Užsiregistravau pažinčių svetainėje ir tiesiai šviesiai pasakiau, kad mano tikslas – seksas. Tiksliau, norėjau pagaliau tapti tokia kaip visi. Liekna ir graži.

Pirmas mano sugulovas buvo 35-erių verslininkas. Mylėtis man nepatiko – tai buvo mano pirmas kartas, tad buvau pasiruošusi bet kam. Malonumo buvo nulis, bet pasimylėjau su juo tris kartus iš eilės – taip sudeginau per tūkstantį kalorijų. Pati netikėjau, bet pažintyse paskelbusi, kad laikausi sekso dietos – prie mano profilio išsirikiavo kandidatų eilė! Kai kurie man net siūlė sumokėti pinigų, bet man nereikėjo nei jų, nei mylėjimosi malonumų. Buvau suskaičiavusi, kad jei kasdien pasimylėsiu su trimis – iki vasaros tilpsiu į 34 (!!!) dydį. Tai buvo mano gyvenimo svajonė!

Žinau, dabar visi pulsite mane badyti pirštais ir rėkti, kad esu prostitutė. Bet aš nesijaučiu tokia esanti – neimu už tai pinigų ir nestoviu patvoryje. Žinot, kodėl laikiausi sekso dietos net dvejus metus? Nes ji veikė! Pasimylėjusi nenorėdavau valgyti, lengvai užmigdavau be vakarienės ir svoris tirpte tirpo.

Draugės pavydėjo, aišku, klausinėjo, ką darau, kad taip gražėju ir plonėju. Atsakydavau, kad nevalgau vakarienės – ir tos kvailelės patikėjusios irgi ėmėsi daryti taip pat. Na, bet kvailės vietoje likau ir aš. Kai jau svėriau išsvajotus 48 kilogramus, nutariau, kad noriu įsimylėti. Kad būsimam širdies draugui nekiltų jokių klausimų sumaniau mesti sekso dietą velniop. Štai tada ir prasidėjo...

Nežinau, kas man nutiko – jei vieni tampa priklausomi nuo lieknėjimo piliulėse esančių narkotikų, aš “pakibau” ant... sekso. Geidžiau kiekvieno gražesnio vyro, negalėjau užmigti nepažiūrėjusi erotinio filmo ir bent taip nesumažinusi sekso alkio. O jis buvo didžiulis!

Dariau viską. Vaikščiojau pas psichoterapeutus. Susiradau vaikiną ir bandžiau būti tik su juo vienu. Bet negelbėjo niekas. Paskutiniu lašu tapo vėl didėti pradėjęs svoris – būdama nelaiminga, ėmiau valgyti saldumynus.

Galiausiai grįžau prie sekso dietos. Galiu drąsiai pasakyti – ji sugadino mano gyvenimą, nes pažadino manyje nimfomanę. Dabar gyvenu dvigubą gyvenimą – dieną sėdžiu valdiškame darbe, šypsodamasi tvarkau dokumentus, o naktį išeinu į „medžioklę”. Dažnai jaučiuosi, kaip vilkolakis – ne tokia, kaip visi, nesuprasta, vieniša. O labiausiai bijau, kad apie tikrąją mane sužinos artimieji. Mano viltis – sutikti tokį patį vyrą, kuriam būtų svetimas pavydo jausmas ir kuris suprastų, kad gyventi kitaip tiesiog nebegaliu.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.