Septynmetei teko gelbėti penkių vyrų išprievartautą mamą

Dabar man 32 metai. Kai prisimenu tą bjaurią gyvenimo dieną, mane apima šiurpulys. Bet pradėsiu nuo savo vaikystės: augau ne itin geroje šeimoje, kaimelyje. Mama gerdavo, eidavo per vyrus, sesuo suprasdavo, visąlaik mane palaikė, ji buvo mano mylimiausias žmogus.

Draugas pareikalavo sekso. Aš atsisakiau, tuomet atsakė: „Na, ir gerai gražiuoju nenori, tai bandom baisiuoju“.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Draugas pareikalavo sekso. Aš atsisakiau, tuomet atsakė: „Na, ir gerai gražiuoju nenori, tai bandom baisiuoju“.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Karolina

Mar 31, 2014, 10:06 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:38 PM

Suaugau, 18-metė išvažiavau į miestą mokytis. Įstojau į profkę , pasirinkau konditeriją. Mane priėmė, bet kursiokai žiūrėjo kaip į kokią dūrą iš kaimo. Vakarais grįždavau į mažą bendrabučio kambarėlį ir verkdavau, kaip man sunku vienai.

Po savaitės atsikraustė nauja panelė, su ja puikiai sutarėme, visur vaikščiodavome kartu. Su kursioke nuėjome į vietinį klubą, aš dar ten nebuvau niekados buvusi. Užsisakėme kokteilių, ir kažkoks vaikinukas mane užkalbino, jis man krito į akį. Paprašė telefono numerio, ir aš nudžiugau, kad kažkam patinku.

Kitą dieną jis pakvietė į kavinę. Kalbėjome apie dvi valandas. Jo profesija buvo statybininkas. Aš pamaniau: o ką - aš jauna, gal ir man pereiti to mokytis? Praleisčiau daugiau laiko su juo... Buvau jauna kvaila mergiotė, patikėjau gražiu vaikinuku. Jis man pripasakojo visokių nuostabiausių dalykų. O aš iš naujo pasirinkau profesiją - nusprendžiau būti statybininke.

Tos dienos negaliu pamiršti. Pasakysiu riebiai, bet tikrai per jį susišikau gyvenimą.

Bet iš pradžių jis man pasiūlė draugauti, ta diena man buvo laimingiausia. Ir tada įvyko vienos nakties nuotykis. Po jos man vis darydavosi bloga, pykindavo, kamavo galvos ir pilvo skausmai, vėlavo mėnesinės.

Tiesiog nuėjau į vaistinę ir nusipirkau nėštumo testą - buvo du brūkšneliai, tai reiškė, kad aš nėščia. Apsidžiaugiau ir pasakiau jam. Tačiau jis man liepė darytis abortą, nes jis vaiko nemylės ir neaugins.

Tą dieną grįžau į savo bendrabutį ir papasakojau viską draugei. Ji mane suprato ir palaikė, netgi pasisiūlė padėti auginti vaiką. Nežinau, ką būčiau dariusi, jei ne ji.

Po devynių mėnesių pagimdžiau gražią sveiką mergytę. Ji buvo panaši į mane. Aš savo dukrą labai myliu, bet kai prisimenu tą bjaurų, gyvenimą man sugadinusį vaikiną, tiesiog nėra noro gyventi.

Laikas bėgo, dukra auga. Jai buvo septyneri metai, kai per internetą susiradau draugą. Neslėpsiu, jį radau per porno puslapį. Iš pirmo žvilgsnio pasirodė mielas vyras, bet po to sekė pragaras.

Vieną dieną dukra buvo mokykloje, o aš nedirbau. Draugas grįžo ankščiau iš darbo ir pareikalavo sekso. Aš atsisakiau, nors jis maldavo, bet aš sakiau – ne. Tuomet atsakė: „Na, ir gerai gražiuoju nenori, tai bandom baisiuoju“.

Jis mane išprievartavo ir pasikvietė dar draugų. Mane išprievartavo penkiese.  Visi sudaužė kaip obuolį.

Grįžusi iš mokyklos dukra iškvietė policiją, patekau į reanimaciją.

Po dvejų metų viskas grįžo į savas vietas. Dabar turiu negeriantį, nemušantį vyrą ir dvi pasaulyje nuostabiausias dukreles.

Merginos, nedarykite tokios gyvenimo klaidos kaip aš: mes gyvename tik vieną kartą, tad nereikia gyvenimo aukoti kokiam nors gražuoliui vaikinui, kuris prižada gyvenimo rojų, o iš tiesų - pragarą. Tokios istorijos, kaip mano, nelinkėčiau nei baisiausiam priešui.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.