Operacija pakeitė rando subjaurotos moters gyvenimą

„Bendraukime“ skaitytoja Rūta, kurios gyvenimą kartino po apendicito operacijos likęs bjaurus randas ant pilvo – vėl šypsosi. Šiandien ji jau nebesidrovi savo iki šiol turėtos paslapties – negražiai atrodančio pilvo. Mat jo tiesiog nebėra – po operacijos, kurią laimėjo „Bendraukime“ skelbtame konkurse „Turiu paslaptį: droviuosi savo kūno“ Rūta džiaugiasi dailiu pilvuku.

Rūtos pilvas po operacijos.
Rūtos pilvas po operacijos.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta D.

Apr 4, 2014, 2:17 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:21 PM

„Noriu „Bendraukime“ padėkoti už neįkainojamą gėrį, už laimę, kurią jaučiu ir jausiu visą savo gyvenimą. Taip, tai aš – Rūta, dalyvavusi konkurse „Turiu paslaptį: droviuosi savo kūno“.

Rašydama savo istoriją prieš beveik metus net nesapnavau ir neleidau sau svajoti, kad laimėsiu. Tiksliau – net nesijaučiau tokia „nuskriausta“, kad man galėtų taip nusišypsoti laimė. Tačiau nusišypsojo. Ir ne tik nusišypsojo, bet ir mane privertė šypsotis kasdien.

Pilvo operaciją K.Maslauskas atliko pernai liepos 19 dieną. Operacija pavyko puikiai. Pirmas mėnuo buvo kiek sunkokas, nes negalėjau pilnai išsitiesti dėl ištemptos pilvo odos. Tačiau tai netrukdė gyventi, mėgautis vasara (tik kiek mažiau aktyviai) ir džiaugtis rezultatu.

Dabar jau praėjo daugiau nei 8 mėnesiai. Pradėjau aktyviai sportuoti, tobulinti pilvą, stiprinti raumenis. Pažadėjau sau, kad niekada nesugadinsiu chirurgo darbo ir neapleisiu savo kūno.Braukiu laimės ašarą rašydama Jums. AČIŪ, kad esate ir nepamirštate savo skaitytojų“, – laiške redakcijai rašė Rūta.

Linkime šiai moteriai sėkmės!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.