Prekybos centro kasininkė atvirai - apie juodąją savo darbo pusę

Bet yra ir kita šio darbo - juodoji pusė. Dirbau kasininke ir tikrai kalbos apie kasininkes su sauskelnėmis yra nesąmonė. Netikiu, kad taip gali būti, nors pirkėjų yra daugybė, bet tu visada gali atsiprašyti ir nueiti į tualetą.

Daugiau nuotraukų (1)

Marija

2014-04-10 14:57, atnaujinta 2018-02-14 18:19

Bet yra ir kita šio darbo - juodoji pusė. Dirbau kasininke ir tikrai kalbos apie kasininkes su sauskelnėmis yra nesąmonė. Netikiu, kad taip gali būti, nors pirkėjų yra daugybė, bet tu visada gali atsiprašyti ir nueiti į tualetą.

Bet kai atlyginimas pasidarė nepakenčiamas, išėjau iš darbo. Kas labiausiai žeidė darbe - tai kišenių ir rankinukų bei spintelių kraustymas, tai yra tikrinimas. Mano manymu, tai turėtų daryti, jeigu tikrai įtaria, kad esi apsivogęs ir prie liudininkų ar net policijos darbuotojų, o ne šiaip sau. Po pirmosios darbo dienos man buvo šokas, kai liepė parodyt ne tik rankinuko turinį, bet ir kišenes.

Maitinimas darbe buvo baisus, ir tik per didžiąsias šventes padoresnis. O šiaip pirmiausia pauostai, o paskui jau žiūri, ar liksi be pietų ar kaip nors perkąsi kokį nors kąsnį. Būtų valandos pertrauka, tada gal nubėgtum į kokią kavinę.

Darbo sąlygos taip pat buvo prastos: kasininkėms priskiriama dar ir lentynas krauti, bet turi susikrauti ir prekes, kurias atveža tiekėjas, ir jei yra paskirta krauti miltus, cukrų ar konservus, tai faktiškai dirbam krovikų darbą - perkraunam į sandėlį, o paskui į prekybos salę tonas svorio.

Kasos aparatai buvo išklerę - brauki brauki ta kortele - ir su maišiuku, ir su popieriumi, ir dvi sudėjus, bet neina, nors tu ką. O pirkėjai tuoj pyksta, bet mes šypsomės ir atsiprašinėjam.

Nuo to laiko išėjau iš darbo, praėjo keleri metai, ir jei reikėtų rinktis darbą, vėl eičiau į prekybos centrą, tik dabar jau bandyčiau į kitą tinklą. Man patiko darbo grafikas Ispanijoje. Ten dirba 2 pamainomis - 2 val. dienos keičiasi pamaina.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.