Lietuvos davatkos pakilo prieš „Euroviziją“

Iš ko juokiesi, Arkadijau? Ar ne iš savęs juokiesi? Ar nesi pats artistas? Juk pats neseniai rodeisi scenoje? Prisimink, kiek kartų tave visokie nemokšos vadino bjauriais žodžiais ir aiškino, kad nieko nesugebi. Juk buvo taip?

Finalui apibūdinti tinka Arkadijaus žodžiai: jis buvo provincialus, netalentingas ir neįgalus. Talentingi buvo tik danai, kurie visą šitą pridengė naujausiomis technologijomis.<br>AP nuotr.
Finalui apibūdinti tinka Arkadijaus žodžiai: jis buvo provincialus, netalentingas ir neįgalus. Talentingi buvo tik danai, kurie visą šitą pridengė naujausiomis technologijomis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vytenis Uloza

May 12, 2014, 8:27 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:54 AM

Kiekvienam artistui būna taip – ir Čaplinui, ir Sinatrai.

Kur menininko atjauta, solidarumas ir supratimas? Dažnai būna, kad pasileidusi merga senatvėje tampa dievobaiminga davatka. Ar čia tas atvejis?

Už Matačiūnaitę balsavo ne prodiuseris ir ne komisija. Ją pasirinko visa Lietuva. Ją pasirinko TV žiūrovai. Vilija pasirodė garbingai ir visai nedaug trūko iki finalo.

O, beje, finalui apibūdinti tinka Arkadijaus žodžiai ir epitetai: jis buvo provincialus, netalentingas ir neįgalus. Talentingi buvo tik danai, kurie visą šitą bullshit pridengė naujausiomis vaizdo technologijomis.

Gal ir gerai, kad Vilijos ten nebuvo.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.