Emigrantas mylimąją pavertė kaline ir paliko vieną su dvynukais

Savo draugės istorija dalijuosi ne todėl, kad ji tikėtųsi atsiteisti su ją nuskriaudusiu vaikinu. Ši istorija jaudina mane pačią ir noriu įspėti kitas merginas, kuo gali baigtis internetinės pažintys.

Daugiau nuotraukų (1)

Anonimė

2014-05-26 22:52, atnaujinta 2018-02-13 12:06

Viskas prasidėjo 2011 metų vasarą, kai mano draugė tuo metu populiariame pažinčių portale one.lt susipažino su vaikinu. Jiems pabendrauti pavyko tik kelias valandas, nes jis išvyko į Angliją.

Draugė buvo jam palikusi savo kontaktus, bet ėjo dienos, mėnesiai, o jie nesusirašė. Mano draugė tuo metu rado kitą vaikiną, nors mintys apie ankstesnę pažintį nedingo.

Praėjo dar metai, ir pagaliau jiedu susirašė, ilgai bendravo internetu. Mano draugė dar labiau prisirišo prie to vaikino, jai tada jau jokie kiti vyrai nerūpėjo.

Bet... jis jai vėl pakišo kiaulę. Pernai parašė žinutę, kad grįžta į Lietuvą, kad jau po poros valandų galės susiskambinti. Tačiau kai draugė bandė jam skambinti, telefonas buvo išjungtas visą dieną. Ji netgi į oro uostą skambino, ir jai buvo pranešta, kad lėktuvas ne tik atskrido, bet ir atgal į Angliją išskrido.

Skambino į policiją, ligonines – nieko. Ir taip dvi dienas. Paskui draugė jį rado tik per jo brolį. Pasirodo, tas dvi dienas jis paprasčiausiai gėrė. O ji jo laukė išnuomojusi jiems butą... Dėl jo draugė netgi skolinosi pinigų.

Kai galiausiai susitiko, jie prabuvo kartu dvi savaites. Ji pastojo, o jis vėl išskrido į Angliją. Jie paskui baisiai pykosi, bet žiemą jis jai nupirko bilietą į Angliją. Žadėjo, kad pasipirš su šampanu, žvakėmis, kad bus dviese.

Bet nieko panašaus nebuvo. Jis tiesiog uždarė namuose mano draugę visam mėnesiui. Ji iš nervų pradėjo stipriai kraujuoti, kraujavo visą mėnesį. Tačiau jam tai nerūpėjo. Draugė bandė bėgti, bet neišleisdavo arba rasdavo ją ir vėl partempdavo namo.

Sausio mėnesį ji grįžo į Lietuvą ir netrukus pagimdė du neišnešiotus dvynukus. Laimei, kad viskas gerai baigėsi, nes gydytojai jau buvo įspėję apie blogiausia.

Kartu parašėme žinutę su sveikinimais tapus tėvu. Bet atsakymą gavome nelabai malonų – visus pasiuntė keiksmažodžiais. Ir vaikų iki šiol nėra pripažinęs...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.