Dvyliktokė po egzamino: „Sužlugdėte mūsų kartą“

Šie metai ypatingi tuo, kad esu dvyliktokė... Kaip ir visiems, pirmoji mintis kilusi, pagalvojus apie abitūrą - EGZAMINAI. Būtent šią mintį mums ir skiepija jau net ne nuo dvyliktos, o nuo vienuoliktos klasės.

Daugiau nuotraukų (1)

Indrė

2014-05-27 14:28, atnaujinta 2018-02-13 11:39

Niekada nebuvau žmogus, kuris kritikuotų mokytojus, dejuotų, koks nepakeliamas ir žiaurus šis etapas, kurį turime įveikti visi.

Aš uoliai dirbau, pasitikėjau savimi ir turėjau vilčių, tačiau jos visos žlugo po anglų kalbos valstybinio egzamino.

Maldauju, išgirskite mus! Jei sužlugdėte mūsų kartą, galbūt pakeisite požiūrį kitais metais ir žmonės, kurie sudarinėja valstybinio brandos egzamino užduotis, pakeis savo požiūrį.

Noriu emigruoti, išlėkti iš Lietuvos kaip įmanoma toliau, ne dėl to, kad esu ne patriotė ar netikiu sava šalimi. Tačiau dėl to, kad jaunas žmogus nėra reikalingas mūsų šaliai.

Mus nuolat murkdo į kasmetines ir nesibaigiančias švietimo pataisas, kelia mokslo kainą, didina konkurencija ir priešina jaunus žmones.

O kaip laikyti baigiamuosius egzaminus sekasi jums? Pasidalykite savo pasakojimu – siųskite istorijas bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.