G.Paškevičiaus koncertą aptemdė įkyri reklama

Gavau dovaną gimtadienio proga – bilietą į Gyčio Paškevičiaus koncertą. Labai laukiu tos dienos, nors ir koncerto laiko pradžia nežavėjo - 17 val., mano nuomone, labai nepatogus žiūrovui. Žmonės nespėja grįžti net iš darbų. Na, tiek to pamaniau, kas nori, tas spės.

Daugiau nuotraukų (1)

Evelina

May 30, 2014, 9:49 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:14 AM

Tad išskubėjome ir mes. Dėl asmeninių priežasčių vėlavome. Nedaug - 20 min. Nustebome, kai radome pilnus koridorius žmonių. Visi domėjosi bilietais, kelionėmis iš Šiaulių į Turkiją. Programoje apie tai parašyta.

Na, palauksim, juk ilgai vis tiek netruks. Juk parašyta aiškiai, kad renginio trukmė 4 h be pertraukos. Tikrai spėsim pasimėgauti G.Paškevičiaus dainomis.

Laukiam laukiam... Valanda, pusantros, dvi... Pagaliau 19 valandą pasirodo ir taip ilgai lauktas dainininkas. Pusvalandis nuostabių dainų, jau rodos pamiršom tą ilgą laukimą ir pyktį. Kartu dainuojam dainas. Po pusvalandžio Gytis praneša, kad laikas 20 minučių pertraukai, kuri programoje nebuvo minima. Vėl laukiam.

Aš puikiai suprantu, kad kelionių agentūroms, tai puiki reklama ir uždarbis, bet aš asmeniškai atėjau ne bilietų pirkti, o pasiklausyti savo mėgiamo dainininko. Ar tikrai sąžininga per koncertus užsiimti reklama? Kodėl turi nukentėti žmonių interesai? Jei tik būčiau žinojus...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.