Bandė padėti sąmonę praradusiam vyrui, o 112 ir vėl nustebino

Pirmadienio vakaras. Sėdžiu ir galvoju, kas čia buvo... Istorija paprasta. Einu parkeliu dukrytės paimt iš darželio, matau guli vyras. Nežinau – miega gal girtas, o gal jam bloga? Eina žmones pro šalį nereaguodami, paaugliai dar paspardo, paspjaudo. Na, nereaguoja.

Be sąmonės gulinčiam vyrui pagalbą kvietusi moteris nustebo, kiek laiko vyksta informacijos tarnyboms perdavimas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Be sąmonės gulinčiam vyrui pagalbą kvietusi moteris nustebo, kiek laiko vyksta informacijos tarnyboms perdavimas.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rima

Oct 14, 2014, 10:28 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:39 AM

Neištveriu. Imu telefoną ir skambinu 112. Atsiliepia, užregistruoja, sako per 5 minutes atvyks. Pristatysiu ar ne, klausia. Prisistatau, juk neturiu ko slėpt. O ir telelefono numeris juk abonentinis. Kokia prasmė – juk nepranešinėju melagingai...

Apeinu porą ratų. Na, nieks nevažiuoja, einu į darželį. Paimu dukrytę. Einu atgal, žiūriu – nebėra. O, gerai, pagalvoju, – matyt, greitoji buvo.

Klausiu žmogaus. „Nea, – sako. – Ėjo kažkoks policininkas, suorganizavo žmonių, nutempė namo.“ (Namai už parkelio.)

Apsidžiaugiu ir pamirštu. Einam su vaikais pažaist. Kol po 17 valandos nesuskamba telefonas. Skambina iš Varėnos greitosios. Aprėkia, kam aš čia skambinėju – juk jokie žmonės negulinėja po suoliukais parke. Ech...

„Žinoma, – sakau. – Negulinėja. Juk jau pusė valandos praėjo.“

„Nea, – sako. – Vos 2 minutės nuo pranešimo gavimo.“

Pridedu nuotrauką. Na, nežinau – aš tai matau, kad daugiau kaip 30 minučių.

Dabar sėdžiu ir iš dalies bijau. O jei gausiu baudą už melagingą pranešimą? Ir nežiurės nieks, kad greitoji po pusės valandos atvažiavo. Vat ir būk žmogus pilietiškas... Ech...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.