Mokytojai tyčiojasi baisiau: sugalvojo pravardę, daužė per galvą

Lietuvą sukrėtė moksleivės patyčių ir savižudybės istorija. Tačiau mano patyčių istorija - dar baisesnė, nes iš mūsų mokykloje tyčiodavosi matematikos mokytojas. Aš baigiau mokyklą kaime prieš 35 metus. Net nežinau, ar tas žmogus dar gyvas. Jeigu mes nesuprasdavome pamokos, jis tyčiodavosi, kalbėdavo nešvankybes, netgi daužydavo per galvą.

Klasėje buvome trys mergaitės tokiu pat vardu, tai matematikos mokytojas mums sugalvojo pravardes.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Klasėje buvome trys mergaitės tokiu pat vardu, tai matematikos mokytojas mums sugalvojo pravardes.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lina

2015-01-19 14:00, atnaujinta 2018-01-15 15:35

Klasėje buvome trys mergaitės tokiu pat vardu, tai jis mums sugalvojo pravardes. Nusprendžiau, kad tai negražu ir aš nereaguodavau, kai jis mane pravarde kviesdavo prie lentos.

Tada aš buvau paauglė. Namuose alkoholikas tėvas, mama nuolat pavargusi nuo darbų, nelabai buvo kam pasiguosti. Tačiau viduje aš jaučiau kažkokią tvirtybę, nors būdavo labai nemalonu, kai visa klasė žvengdavo iš jo juokelių. Dažniausiai kliūdavo mergaitėms. Šiaip ar taip - tai buvo trauma, su klasės draugėmis iki šiol tai prisimename.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.