Paskutinio skambučio šventėje papiktino abiturienčių apranga

Savąją paskutinio skambučio šventę prisimenu vis dar su nostalgija ir grauduliu. Rodos, visai neseniai iš mokyklos išplazdėjau aš, o šiemet jau teko dalyvauti renginyje, išlydint sūnų.

Kaip galima buvo rimtai klausytis rimtų ir išties gražių žodžių, kai žvilgsnis vis nevalingai krypsta į vos vos pridengtas šlaunis?<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Kaip galima buvo rimtai klausytis rimtų ir išties gražių žodžių, kai žvilgsnis vis nevalingai krypsta į vos vos pridengtas šlaunis?<br>J.Stacevičiaus asociatyvioji nuotr.
Jei jau labai nori – kai tik atšils, bėgte į paplūdimį ir staipykis kiek tik nori, medžiok žvilgsnius, niekas nepasmerks.<br>P.Mantauto asociatyvioji nuotr.
Jei jau labai nori – kai tik atšils, bėgte į paplūdimį ir staipykis kiek tik nori, medžiok žvilgsnius, niekas nepasmerks.<br>P.Mantauto asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Regina

2015-05-27 10:57, atnaujinta 2017-11-26 09:13

Šventės organizavimui ir tam, kaip buvo išlydėti abiturientai, neturiu nė menkiausio priekaišto. Renginys buvo jautrus, gražus ir išties prasmingas. Vaikinai visi lyg vienas – pasitempę, su kostiumais. Buvo keista matyti sūnaus draugus tokius surimtėjusius, dabar jau visiškai suaugusius.

Tik viena mane stebino – ką sau galvoja mamos, išleisdamos į šią šventę savo dukras? Žinoma, skonis visų skirtingas, bet, mano subjektyvia nuomone, suknelės, vos dengiančios panelių sėdynes, tai jau ne kas...

Taip ir likau nesupratusi – čia prastas skonis ar dėmesio stoka? Tegul ir negatyvaus, bet taip trokštamo dėmesio. Ar tik mielosios nesupainiojo rimto renginio su socialiniais tinklais?

Graudu buvo žiūrėti, kaip užlipusios ant scenos tarti atsisveikinimo žodžių, merginos vis tampė žemyn sukneles, iš po kurių nedailiai kyšojo pėdkelnių siūlės. Buvo aiškiai matyti – šitaip apsirėdžiusios jos pačios jaučiasi nejaukiai. Taip sakant, bandė ne vietoje ir tikrai ne laiku išlaužti sekso dievaites, o išėjo didelis negražus šnipštas.

Kaip galima buvo rimtai klausytis rimtų ir išties gražių žodžių, kai žvilgsnis vis nevalingai krypsta į vos vos pridengtas šlaunis? O kur dar priklijuojamos blakstienos, juodos lyg suodžiai, visiškai netinkančios tyriems jauniems veidukams, ir itin neestetiškas purškiamas įdegis, kuriuo ne viena buvo „pasipuošusi“.

Ar šios merginos neturi, kas joms patartų? Ar mamos, atlydėjusios jas į šventę, braukiančios ašaras, nešinos gėlėmis, didžiavosi savo dukromis, išstatytomis viešai apžiūrai lyg mėsgaliai vitrinoje?

Juokinga ir tuo pat metu liūdna buvo stebėti, kaip nabagės abiturientės krypuoja iki scenos vos išlaikydamos pusiausvyrą, avėdamos batais „žudikais“, su beprotiško aukščio kulnais. Buvo akivaizdu, kad jos nepratusios avėti tokios avalynės. Publika tuo metu jau net nesigraudino, o stebėjo merginas, lyg cirko pasirodymą – nukris, nenukris? Tikra intriga.

Manau, paskutinis skambutis – tikrai ne ta šventė, kada panelės turėtų varžytis, kuri bus seksualesnė (kaip jos tai supranta) ir stengtis pateikti gimnazijos svečiams kuo daugiau apnuoginto kūno.

Savo jaunų kūnų grožį galima pademonstruoti ir kitus, jei jau labai nori – kai tik atšils, bėgte į paplūdimį ir staipykis kiek tik nori, medžiok žvilgsnius, niekas nepasmerks. Juk yra proga, yra ir tai progai skirti drabužiai.

Kai sustatė vaikus fotografuotis, stiliaus tragedija atsiskleidė pilnu mastu – naktinių plaštakių tipo drabužiais apsirėdžiusios merginos orių ir pasitempusių vaikinų fone.

Net nežinau kaip tai pavadinti? Savigarbos ar pagarbos aplinkiniams stoka?

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio