Studentė kirto Kauno „stilistei“: „Gal susiprotėkite“

Perskaičiusi straipsnį apie tai, ką Kauno „stilistė“ mano apie moteris, tiesiog pakraupau. Toks jausmas, kad straipsnio autorė yra tobula! Tad pabandysiu gražiai išdėstyti savo nuomonę.

Maudytis su makiažu nėra labai protinga.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Maudytis su makiažu nėra labai protinga.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kotryna

Jul 10, 2015, 7:42 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 9:49 PM

Pradedame nuo pirmo kardinalaus pasisakymo. Teigiate, kad iš dešimties sutinkamų ponių gal tik viena atrodo save mylinti, o kitos yra neva siaubingos. Norėčiau pabrėžti, kad pirmiausia, drabužius žmogus renkasi tokius, kad patiktų sau, o ne kažkokiems nepažįstamiems praeiviams. Dėl ataugusių plaukų šaknų – sutinku, tai tikrai atrodo baisiai. Netvarkingi antakiai – taip pat. Pati juos tvarkytis pradėjau ne taip ir seniai. Tačiau tikrai ne kiekviena moteris gali sau leisti tokias procedūras grožio salone. O ir ne kiekviena moka pati idealiai susitvarkyti. Bet kokiu atveju, nežinau kokie turėtų būti antakiai, kad kristų taip jau baisiai į akis.

Dėl toninio kremo – tai tikrai apgailėtinas komentaras. Juk dabar vidurvasaris, pavyzdžiui, aš jo nenaudoju ir yra merginų, moterų, kurios turi odos problemų ir apskritai negali naudoti toninio kremo. Yra ir tokių, kurios turi pakankamai normalią odą, bet tiesiog nenori dažytis kasdien. Tad drįsčiau teigti, kad yra kvaila manyti, kad kiekviena moteris turi plauti namų grindis pasidažius ar laisvadieniais vaikščioti su dideliu sluoksniu makiažo.

Odai reikia leisti „pailsėti“. Kasdien naudojamas toninis kremas ateityje gali sukelti rimtų veido odos problemų. Ir galiausiai, ar jūs pati važiuojate į gamtą prie vandens ir maudotės su makiažu? Nemanau, kad tai yra protinga. Padėvėti rūbai? Siūlyčiau rimtai susiprotėti ir nenuvertinti padėvėtų rūbų parduotuvių. Pati kartais perku nešiotus rūbus  ir dažnai pastebiu, kad jie netgi geresnės firmos ar kokybės, nei kad yra kai kurių naujų drabužių parduotuvėje. Juk ne visi turi pinigų apsipirkti brangiose parduotuvėse, tačiau tuose „labdarynuose“ taip pat galima rasti pakankamai gerą asortimentą.

Plaukų spalva. Pažįstu vieną moterį, kuriai yra virš 30 metų. Jos natūralūs plaukai yra pilki ir atrodo labai gražiai ir būtent tai jos nepaverčia pilka pelyte, nes ji išsiskiria iš žmonių minios. Galiausiai – svoris. Tai pats baisiausias dalykas, kurį ši „stilistė“ galėjo pasakyti. Aš esu stambi ir ne dėl to, kad „ėdu“ (kaip sakote), o iš prigimties. Paprasčiausiai aš negaliu taip paprastai kontroliuoti svorio. Yra merginų, kurios tinginiauja, tačiau sakyti „nebeėskite“ – tai  vienas kvailiausių dalykų.  Pati esu studentė ir studijuoju Kaune. Pasitaiko, kai tikrai pamatau netvarkingą, negražų žmogų. Tačiau savo nuomonę pasilieku tiesiog sau. Galbūt žmogus yra laimingas toks, koks yra.  Kitose šalyse dar daugiau skirtingai atrodančių ar apsirengusių žmonių. Ir nebūtinai jie vis yra patrauklūs. Tačiau prieš kažką viešai kritikuojant, reikėtų gerai pagalvoti ir pasižiūrėti į save. Juk ir jūsų išvaizda bei apranga gali ne visiems patikti.

Tad daugiau tolerancijos ir taikos, geriau rūpinkitės tik tuo, kaip pati atrodote. Gražios vasaros!

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.