Skandalistės Erikos likimo vingius įvertino vienu skambiu žodžiu

Apie porų amžiaus skirtumą jau kalbėta ir kalbėta. Tik vieno dalyko nesuprantu – kodėl baisūs, turtingi diedai ir jaunos mergytės niekam nekelia pasipiktinimo. O štai vyresnės moterys, suvysčiusios jaunuolius, tai kone pasaulio pabaiga!

Moteris susitvarkė, išgražėjo. Oda švyti, akys blizga.<br>M.Patašiaus nuotr.
Moteris susitvarkė, išgražėjo. Oda švyti, akys blizga.<br>M.Patašiaus nuotr.
„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Ginčas“ Erika prisipažino, kad laukiasi.<br>Stop kadras
„Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Ginčas“ Erika prisipažino, kad laukiasi.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (2)

Martina Vasiliauskė

Oct 14, 2015, 6:14 AM, atnaujinta Oct 10, 2017, 5:20 AM

Žaviuosi skandalingąja Erika ir jos sugebėjimu spjauti į visuomenės nuomonę. Pažiūrėjau į tą moteriškę laidoje „Ginčas“ ir nutariau: „Liuks!“ 

Taip ir reikia. Išsilakstei, prisidirbai kvailysčių, kelis kartus ištekėjai, paauginai vaiką, o tada randi jauną tvirtą vyruką, mikliai apsuki aplink pirštą ir viskas kuo puikiausia. Gyvenk, kol esi gyva, paskui tokios galimybės tikrai neturėsi.

Moteris susitvarkė, išgražėjo. Oda švyti, akys blizga... Lengvai nušluostytų nosį apvalainoms spuoguotoms aštuoniolikmetėms, įsispraudusioms į siaurus džinsiukus ir piktoms apsileidusioms jaunesnėms moteriškėms.

Gerai pagalvojus, nerasi ir tokio vyro, kuris, peržengęs penkiasdešimtmetį, išliktų gražuoliu puikuoliu. Užsiaugina autoritetus, per kuriuos nemato kojų, susmunka apdrimba. Užsitupdo ant kietai suveržtų apykaklių apvalainus žandus ir solidžiai košia žodžius pro dantų protezus...

Juda lėtai, namuose dažniausiai gulinėja ant sofos. Išjudinti pūkščia ir graibosi už širdies. Pagyvėja, tik užuodę ar pamatę jaunesnes pupytes. Šalia tokių jaučiasi labai reikšmingi ir svarbūs. Beveik jauni.

O jei tokio pat amžiaus moteris vis dar yra daili ir jaučiasi jauna, jei kraujas vis dar karštas? Ką tada daryti? Kur ieškoti tos paskutinės meilės?  Belieka žvalgytis į jaunesnius.

Porelė atrodo labai laiminga, tad kam plakti liežuviais? Gyvens, negyvens – koks kieno reikalas? Gali pagalvoti, kad poros, kur mergina tradiciškai keleriais metais jaunesnė, niekada nesipliekia ir neišsiskiria.

Man kur kas baisiau, kai susimeta du nepatyrę mažvaikiai, prisidirba krūvas vaikų, o paskui verkia, kad neturi nei darbo, nei profesijos, nei galimybės tuos vaikus išlaikyti.

Man kur kas baisiau, kai keturiolikmetės mergaitės prasideda su dvidešimtmečiais ir naiviai galvoja, kad čia tai jau Meilė iš didžiosios raidės, o paskui lieka vienos su knerkiančiais kūdikiais ant rankų. Ir be jokios ateities.

Man kur kas baisiau, kai liekna daili mergina cipena įsitvėrusi išpurtusiam dėdulei į parankę ir nuo ryto iki vakaro vaidina begalinę meilę. Kad tik neišmestų lauk kaip prasikaltusio šuniuko. Nes tokių gražių, jaunų ir viskam pasiruošusių ilgai ieškoti nereikia. Pačios kariasi ant kaklo, tereikia pamojuoti banknotų pluoštu ar platinine kredito kortele.

Susituokė du žmonės ir tegul sau gyvena. Kaip jiems seksis, laikas parodys. Kad tik mes visi susiporavę be jokio šokiruojančio amžiaus skirtumo sugebėtume kartu gyventi ilgai ir laimingai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.