Pažinčių medžiotoja: yra du miestai, kur vyrai – neištikimiausi

Po nedidelės, bet labai audringos lakstymo į pasimatymus patirties galiu pasakyti – Lietuvos vyrai yra išlepinti. Mano istorija paprasta ir banali. Penkerius metus turėjau mylimą žmogų. Tikėjausi santykių raidos, bet viskas baigėsi ne vestuvių varpais, o jo pabėgimu pas jaunesnę, šviežesnę.

Jei tokie skelbimai eina vienas po kito, tai kiek tokių, slapta nuo žmonų, ieškančių nuotykių?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jei tokie skelbimai eina vienas po kito, tai kiek tokių, slapta nuo žmonų, ieškančių nuotykių?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jei tokie skelbimai eina vienas po kito, tai kiek tokių, slapta nuo žmonų, ieškančių nuotykių?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jei tokie skelbimai eina vienas po kito, tai kiek tokių, slapta nuo žmonų, ieškančių nuotykių?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

V.

Nov 8, 2018, 1:56 PM, atnaujinta Nov 8, 2018, 1:57 PM

Verkiau kaip ir visos paliktos moterys. Išsilaižiau žaizdas ir galų gale nusprendžiau gyventi toliau. Draugių pastūmėta susikūriau anketą vienoje pažinčių svetainėje, įkėliau fotografiją, kad būsimiems kandidatams nereikėtų pirkti katės maiše, žodžiu, nusiteikiau vėl prisiminti pasimatymų patirtį.

Pirmieji pasipylė skelbimai iš serijos „gal nori pasiausti be isypareigojimų?“ Rašė daugiausiai vedę vyrai, tad juos atmečiau iš karto.

Vieni daugiau neparašydavo, kiti niekaip neatstojo. Šitų buvo labai gaila – na, koks turėtų būti vyras, kaip jis turėtų atrodyti, kad niekas su juo „nepasirašo“ permiegoti? Net žmona. Tik paskui stebėjausi: jei tokie skelbimai eina vienas po kito, tai kiek tokių, slapta nuo žmonų, ieškančių nuotykių?

Dažniausiai rašė iš provincijos – Šiaulių, Panevėžio.

Galų gale pavyko aptikti keletą laisvų kandidatų. Šituos įsidrąsinusi pakalbinau aš pati. Supratau, kad mano kalbintieji tiesiog svaigsta nuo moterų dėmesio, tad labai lėkti į gyvus pasimatymus neskuba. Galų gale pavyko vieną susiorganizuoti.

Vyras, pavadinkime jį G., atrodė gana simpatiškas, blondinas, nusipaveikslavęs kažkokių kalnų fone. Rašė ieškantis rimtų santykių.

Susitikome spalio pradžioje kavinėje, neutralioje teritorijoje... Ir aš po penkių minučių jau gailėjausi visko. Kad kruopščiai dažiausi, kaip kokia durnelė, puošiausi, tikėjausi gauti gėlių ir apskritai turėjau kažkokių kvailų iliuzijų.

Iškart po pasisveikinimo G. pradėjo kalbą apie seksą ir nenukrypo nuo šitos temos nė minutei. Išsipasakojo kiek ir kokių moterų jis turėjo, kiek kartų per dieną jam reikia... Lyg norėdamas pabrėžti, koks jis patinas. Atsisveikinau iškart po to, kai G. pabandė iškvosti, kokia poza man labiausiai patinka.

Antrasis buvo dar blogesnis. Nors fotografijoje puikavosi gana simpatiškas tamsiaplaukis, kavinėje ilgai ieškojau akimis, kol jį atpažinau. Manęs laukė išpleręs, nešvaria oda ir riebaluotais plaukais besipuikuojantis vyriškis. Prakeikiau savo gerą auklėjimą, privertusį mane prisėsti prie to staliuko.

 

 

 

 

 

Jis nužvelgė mane vertindamas ir šiek tiek susiraukė. Iškart pareiškė, kad ieško gražios. Pasidomėjau, kas turėtų būti ta graži, ir likau sėdėti išsižiojusi. Pasirodo, jis pasirašytų nebent su kažkuo panašiu į Nataliją Bunkę. Visos kitos jam per prastos, nors kabinasi ant kaklo krūvom.

Vis kilo noras paklausti ar jis nors kartą gyvenime yra žiūrėjęs į veidrodį... Vos neapsivėmiau nuo šito tipo kalbų apie tai, kokia turėtų būti jo moteris: tobulos figūros, labai liekna, ilgomis kojomis, sportuojanti, prisižiūrėjusi. O paties išpleręs pilvas vos tilpo po stalu! Nieko sau reikalavimai, keliami tokio nevalos.

Antrojo pasimatymo, žinoma, nebuvo. Net apsidžiaugiau, kad būdama neaukšta tamsiaplaukė, vidutinio kūno sudėjimo, netilpau į tokio „žavuolio“ standartus. Iš vienos pusės, tikrai džiaugiausi, bet iš kitos – apėmė pyktis. O tada staiga pagalvojau: bet tokių vyrų gi daugybė!

Nekeliančių jokių reikalavimų sau patiems, mylimiems, o iš moterų reikalaujančių visko. Užtenka paskaityti komentarus internete, po kokios apsinuoginusios žvaigždės ar, neduok Dieve, paprastos moters, turinčios normalų kūną, fotografijomis. Visos jos išvadinamos storomis karvėmis, siūloma varyt į sporto salę, laikytis dietos, eiti pas plastikos chirurgus.

Strijos – bjauru, normalus kūno sudėjimas – bjauru, fotografijos, kuriose moterys be makiažo, – išvis skandalas! Atrodo, pažiūrėjo į tas nuotraukas, ir akys išvarvėjo nuo tokio siaubo.

Tik dabar pradėjau įsivaizduoti, kas rašo tokius komentarus... Gal prie kompiuterio panieka taškosi vien tipai, panašūs į tą, ieškantį „gražios“? Todėl ir neturi laiko išsiplauti plaukų?

Dabar ruošiuosi į trečiąjį pasimatymą ir tvirtai nusprendžiau. Pradėsiu elgtis kaip vyras. Nepatiks – apsisuksiu ir nueisiu, net neprisėdusi prie staliuko. Ar pradėsiu pasakoti, ko aš ieškau, ir kiek kartų, ir kaip man patiktų.

Vyrai save labai myli. Lietuvoje išlepo iki begalybės, pasikėlė. Bet žinot, aš save irgi ne mėšlyne radau.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 lapkričio 13 dieną.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.