Daugybę kartų išduota moteris: „Meilužės savęs negerbia“

Skaitau ir juokas ima: „Aš laiminga, aš galiu duoti vyrui viską, ko jis nori.“  Juokinga. Pati gyvenau su vyru 7 metus, pati buvau išduota daug kartų. Ir kiekvieną kartą, kai tik sužinodavau, kad mano vyrelis vėl nuėjo į kairę, sulaukdavau gražiausių dovanų.

Jei tau su ja taip gera, taip ji gražiai atrodo ir yra tokia nuostabi, kam vis viena nori išsaugoti šeimą?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Jei tau su ja taip gera, taip ji gražiai atrodo ir yra tokia nuostabi, kam vis viena nori išsaugoti šeimą?<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kiekvieną kartą, kai tik sužinodavau, kad mano vyrelis vėl nuėjo į kairę, sulaukdavau gražiausių dovanų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Kiekvieną kartą, kai tik sužinodavau, kad mano vyrelis vėl nuėjo į kairę, sulaukdavau gražiausių dovanų.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Sonata

2015-11-14 20:11, atnaujinta 2017-10-04 10:33

Kam? Jei tau su ja taip gera, taip ji gražiai atrodo ir yra tokia nuostabi, kam vis viena nori išsaugoti šeimą? Jei moteris save gerbtų ir nepriimtų svetimo vyro, turbūt daugiau šeimų būtų kartu, o ne išsiskirtų. Aš jų nekaltinu, man paprasčiausiai jų gaila.

Nes antrarūšė ir liks antrarūše. Kad ir kokia gražuolė ir išsipusčiusi ji būtų, vis tiek visas šventes vyras sutiks namie, o jau paskui lėks pas ją.

Nekenčiu tokių vyrų. Jie juk irgi ne visada gražiai atrodo ir ne visada pasipuošę, bet mes, moterys, turinčios ir gerbiančios šeimą, nelekiam kitų ieškoti. Paprasčiausiai dėl to, kad tam neturime laiko. Pasak jos, mes – perekšlės vištos. Gerai, būsiu tokia. Turiu nuostabius vaikus, kurie myli mane, o aš – juos. O kas myli tave?

Vyras? Juokinga! Tu jam esi tik sekso aparatas, kuriuo pasinaudoja aistrai numalšinti. Mūsų nereikia gailėti, tuo labiau, vadinti kalėmis. Pati esi tokia, lakstydama nuo vieno šuns prie kito. Šlykštu klausytis moters, kuri pasakoja savo pasiekimus su vedusiais vyrais ir kaip vedęs vyras pas ją lekia po darbo pasimylėti. Jokia čia ne naujiena – ko daugiau jiems pas tokias lėkti.

Ir apskritai, negerbiu vyrų, kurie laksto nuo vieno sijono prie kito, ir galiausiai lieka prie sulūžusios geldos. Mes, moterys, turim vaikus, kurie myli mus, o ką turi jie? Linkiu visoms šeimoms vertinti tai, ką turi. Sugriauti viską gali greit, bet pastatyti ar suklijuot gali nepavykti niekada.

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?