Atskleidė siaubingą vyro apgavystę ir siunčia perspėjimą visoms moterims

Buvau jauna ir kvaila. Kitaip to negalėčiau pavadinti. Mylimas vyras mane apsuko aplink pirštą. Šiandien mūsų šeima turi tūkstantines skolas ir nebežinau, ką daryti ir kur dėtis.

 Moteris išaiškino siaubingą vyro apgavystę, kuri įvėlė visą šeimą į skolas.<br> 123f nuotr.
 Moteris išaiškino siaubingą vyro apgavystę, kuri įvėlė visą šeimą į skolas.<br> 123f nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aurelija

Jun 25, 2017, 11:17 AM, atnaujinta Jun 25, 2017, 11:29 AM

Susituokem su Algirdu prieš kelerius metus. Buvom labai įsimylėję, neilgai trukus į duris ir gandrai pasibeldė. Nojukui dabar vieneri. 

Mano šeima nebuvo labai pasiturinti, o Alrgido tėvai gana skeptiškai nusiteikę mūsų šeimos atžvilgiu. Pasirodo ne be reikalo. Visi žinojo apie Algirdo problemą, o aš viena buvo tarsi su raiščiu ant akių. Nepastebėjau laiku ir išsiaiškinau tik tuomet, kai buvo per vėlu.

Abu dirbome paprastus darbus: aš – pardavėja, jis – padavėju. Algos užtekdavo nuomai, maistui, bet kai ėmėm lauktis Nojaus, reikalai paaštrėjo.

Algirdas, matyt, visais būdais ieškodamas galimybės parūpinti viską, ko reikia vaikui, puolė į kraštutinumus.

Prasilošė. Internetu lošė ruletę. Ir pralošė beveik 10 tūkstančių... O aš dar, kvailė, išsimokėtinai jam kompiuterį paėmiau. Dabar greitųjų kreditų bendrovėms esame skolingi ir kasdien jos smaugia vis labiau.

Žinot, kaip sužinojau? Netyčia patikrinau naršymo istoriją. Tada užėjau į tą tinklalapį ir pamačiau balansą... Vos nenualpau. Iš pradžių galvojau, gal čia tik žaidimas, kokie virtualūs pinigai... Tačiau kai Algirdas įžengė į namus ir aš jo paklausiau, veidas suakmenėjo. Po pusvalandžio jis jau šliaužiojo ant kelių, maldaudamas jo neišvaryti, kad jis viską ištaisys, viską padarys, kad tik būtų, kaip buvę...

Pasirodo, jo artimieji seniai žinojo, kad Algirdas yra lošėjas. Patikino, kad tiesiog manė, kad šeima ištiesino jo kuprą. Deja... Dabar su šia našta dorotis reikės pačiai. 

O visoms moterims linkiu būti atidžioms. Jei vyras ilgai užsibūna pire kompiuterio, darosi nekalbus, jo nuotaikos keičiasi nuo perdėtos euforijos iki gilios depresijos, turėkite minty, kad viskas nėra gerai. Gali būti, kad ji įklimpęs, kaip ir maniškis Algirdas.

Palinkėkit mums su Nojuku sėkmės... Turėsime daug ištverti, kol tėvelis pagis nuo savo priklausomybės.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.