Vietoje pasimatymo nutarė pasityčioti: surengė žiaurią egzekuciją prie upės

Kiekvienas iš mūsų gyvenime esame mylėję ar patyrę stiprų susižavėjimą. Bent vieną kartą, bent kelias dienas ar savaites ar net valandas. Ir tikrai esame dėl to kentėję.

 Pasimatymo su mergina laukęs jaunuolis tapo žiauraus pasityčiojimo auka.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Pasimatymo su mergina laukęs jaunuolis tapo žiauraus pasityčiojimo auka.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Pasimatymo su mergina laukęs jaunuolis tapo žiauraus pasityčiojimo auka.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
 Pasimatymo su mergina laukęs jaunuolis tapo žiauraus pasityčiojimo auka.<br> „123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Simonas

2018-04-13 21:07

Aš esu ne kartą skaudžiai nukentėjęs. Kiekvienais metais ankstyvas pavasaris primena man vieną skaudžiai pasibaigusią susižavėjimo istoriją. 

Išsiruošė į pasimatymą

Tai buvo ganėtinai seniai, prieš gerą dešimtmetį. Tada buvau jaunas, 17 metus gyvenantis vaikinukas iš mažo miestelio. Mokiausi vienoje iš Klaipėdos profesinių mokyklų. 

Tuo metu kompiuteriai ir mobilų internetą turintys telefonai dar nebuvo pasiekiami plačiosioms masėms, todėl panaršyti internete tekdavo eiti į skaityklą. Sėdėdamas prie kompiuterio kartais susirasdavau merginų, kurios, kaip man tada atrodė, nori su manimi bendrauti. 

Užsimezgusias pažintis palaikydavome bendraujant telefonu ar trumposiomis žinutėmis. Kartais  bendravimas trukdavo kelias savaites, o kartais kelis mėnesius. Deja, bet dažniausiai viskas po kurio laiko pasibaigdavo, nes tuo metu buvau studentas, neturėjau daug pinigų. Merginoms negalėjau pasiūlyti to, ko jos trokšdavo ir greitai pasidarydavau neįdomus. 

Atėjo ne mergina

Po tokių išsiskyrimų baigti santykius būdavo skaudu. Tačiau vienas atvejis buvo kitoks – pirmas susitikimas buvo daug skaudesnis už paskutinį... 

Svajodamas nepastebėjau, kaip staiga prie manęs priėjo keturių durų dydžio beždžionės. Paklausė, ko laukiu. 

„Koks jums skirtumas“, – pagalvojau sau ir pasakiau tai jiems garsiai. Po to paaiškinau, kad laukiu merginos. 

„Pasimatymo nebus“, – pasakė jie nusišypsoję. Netrukus griebė mane už kojų ir rankų ir įmetė į Danę, kurioje plaukė ledai. 

Skaudi pamoka

Džiaugiuosi, kad nesusidaužiau į ledus ir nieko nesusilaužiau, kūno nesusipjausčiau... Šiaip ne taip išsikapanojau. Šaltis kratė visą kūną, tačiau širdį spaudė stipresnis skausmas. Jaučiausi siaubingai, lyg nebūčiau žmogus...

Kažkaip teko grįžti namo ir išsilaižyti fizines ir dvasines žaizdas. Pasimatymas su „pasiplaukiojimu“ man pasibaigė inkstų geldelių uždegimu. 

Merginos kartais gali būti labai negailestingos. Po šio įvykio iš tos mane apgavusios ir pasityčioti nusprendusios panelės aš nebesulaukiau jokių žinių. 

Nesupratau tik vieno – kodėl merginos tiesiog nepasako tiesiai šviesiai, kad nenori bendrauti su vaikinu. Kam reikia iš jo tyčiotis kvadratinių sėbrų akyse?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.