Parduotuvėje pasijuto apvogta kasininkės: taip nutikti gali bet kam

Už prekes prekybos centre sumokėjau du kartus. Itin ilgai negalėjau susigrąžinti pinigų ir manau, tokia situacija dažna.

 Moteris apsipirko Vilniuje.<br> 123rf nuotr.
 Moteris apsipirko Vilniuje.<br> 123rf nuotr.
Atsiskaitant kasininkė paprašė dar kartą panaudoti kortelę – kadangi pirmąjį, jos teigimu, pinigai buvo nenuskaityti.<br> 123rf nuotr.
Atsiskaitant kasininkė paprašė dar kartą panaudoti kortelę – kadangi pirmąjį, jos teigimu, pinigai buvo nenuskaityti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rima

2019-10-18 10:35, atnaujinta 2019-10-18 10:50

Apsipirkinėjau prekybos centre. Atsiskaitydama priliečiau kortelę, bet pardavėja paprašė įdėti kortelę antrą kartą ir suvesti pin kodą aiškindama, kad pirmą kartą nenuskaitė pinigų. Po to, kai gavau kasos kvitą, aiškiai buvo matyti, kad apmokėta du kartus.

Kiekvieną dieną po to ėjau į tą parduotuvę Vilniuje ir rodžiau kvitą. Žadėjo, kad pinigus grąžins, bet jų ilgiausiai negavau. Kalbėjau ir su vyr. kasininke, ir su vedėja. Jaučiausi nesaugiai, lyg būčiau apvogta.

Galiausiai, praėjus ne vienai dienai, pinigus grąžino. Bent jau tai gerai, bet tai, kaip reikėjo jų prašyti – kažkas nenormalaus.

Nesuprantu, ar tai biurokratizmas, ar kasininkių neišmanymas, bet su pirkėjais neturėtų būti taip elgiamasi. Teko važinėti, nors parduotuvėje man sakydavo: „Šiandien tikrai bus pervesti pinigai/pinigai jau yra jūsų sąskaitoje.“

Nors pinigų dar nebuvo. Pardavėjos pareiga yra saugiai priimti apmokėjimus, o supratau, kad nėra visai saugu vis tik.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.