Pamatė, kaip žinoma mamytė elgėsi parduotuvėje: „Pagailo vaiko“

Dar kartą įsitikinau, kad negalima tikėti viskuo, ką matome socialiniuose tinkluose. Man daug klausimų kelia vien pareigos „nuomonės formuotoja“, bet šį kartą ne apie tai.

 Ji ėjo pasipuošusi ledo karalienės išraiška.<br> 123rf nuotr.
 Ji ėjo pasipuošusi ledo karalienės išraiška.<br> 123rf nuotr.
 Instagrame moteris pateikia visai kitokį įspūdį.
 Instagrame moteris pateikia visai kitokį įspūdį.
Daugiau nuotraukų (2)

Rima

Oct 24, 2019, 10:28 AM, atnaujinta Oct 24, 2019, 4:14 PM

Instagramu pati aktyviai nesinaudoju, turiu paskyrą, kuria naudodamasi peržiūriu „kaip kas gyvena“. Žinoma, pasižiūriu ir žinomų Lietuvos žmonių profilius ar istorijytes, ir paskutinis su tais žinomais žmonėm susijęs įvykis tiesiog užmušė.

Yra tokia viena jauna moteris, jai gal kokie 26 metai. Augina antrą vaiką, yra ištekėjusi už „žinomo“ vyro. Ką veikė prieš pažintį su juo – nežinau. Jos instagrame: nučiūčiuoti vaikučiai, pafiltruoti pusryčiai, pietūs ir vakarienės, kavutės su draugėmis ir idiliškas šeimos gyvenimo atvaizdavimas. Bet čia – tik instagrame. O incidentas parduotuvėje – kas kita.

Sutikau aš ją maisto prekių parduotuvėje. Tvarkingai apsirengusi, jauna ir graži moteris, šalia – jos mama, tempianti prekių vežimėlį. Instagramerė kaip karalienė – visa ko priekyje, šaltu ledo karalienės veidu. Iš paskos bėga vyresnysis sūnus – nežinau, kiek jam metų, gal koks ketverių pyplys.

Bėga paskui mamytę ir verkdamas šaukia: „Mamyte, maldauju, atleisk, mamyte, daugiau taip nedarysiu.“

O ji – nieko, eina toliau. Jokių raminimų, jokių glėbesčiavimų, kokius demonstruoja instagrame. Berniukas kriokė toliau, gulė ant žemės, kartodamas „mamyte“.

Aš suprantu, kad kartais sunku suvaldyti atžalas, bet ką tas mažylis galėjo padaryti, kad jis maldautų mamos atleidimo parduotuvėje? Žiūrint į situaciją pagailo vaiko... 

Aišku, ne mano reikalas ir turbūt pasakysite nesikišti. Bet tą vakarą įsitikinau, kad negalima tikėti viskuo... Instagrame gali atrodyti ideali ir maloniausia pasaulyje, o realybėje būti šalta net savo pačios vaikui.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.