Pamačius, ką vonioje veikė vyras, nesikalbėjo savaitę: „Ar pas kitus tai normalu?“

Sako, savo nešvarių skalbinių viešai skalbti negalima, bet mūsų skalbiniai jau tokie nešvarūs, o situacija tokia įkaitusi, kad noriu šiek tiek sveiko požiūrio iš šalies. Gal padės atvėsti. Nes nesuprantu, kuris iš mudviejų su vyru teisus, o kuris bereikalingai bangas šeimoje kelia.

 Vyras vonioje.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vyras vonioje.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vyras vonioje.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vyras vonioje.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vyras vonioje.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vyras vonioje.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Živilė

2022-07-18 21:35

Mes jau savaitę nesikalbame dėl tvarkos namuose. Na, sakysit, visiems tai būna. Bet aš ant vyro supykau ne šiaip dėl nešvarių kojinių, numestų ne vietoje. Viskas mūsų šeimoje dėl tvarkos kur kas sudėtingiau. Ir, sakyčiau, kad ne dėl netvarkos, bet dėl nešvaros.

Jau ne vienus metus pykstamės dėl to, kad vyras nelabai mėgsta tvarkytis. Ir ne tai kad man nepadeda namų tvarkytis, bet dar ir viską sukuičia. Turiu eiti ir rankioti jo nešvarius drabužius, išmėtytus po visus kambarius, uostyti, kurie čia dar švarūs, kurie jau nebe.

Virtuvėje dar blogiau – jei ir susitepa kokį sumuštinį sau ir vaikams, tai palieka tokią betvarkę, kad ir nuo sienų, ir nuo lubų reikia riebalus šveisti. Aš nė kiek neperdedu, rimtai sakau. Bet jis nei virtuvės, nei vonios, nei tualeto gyvenime nėra šveitęs.

Prieš kelias dienas vyras man paliko tokią dovanėlę, kad įsiutau klaikiai. Maudėsi ilgiausiai. Su viskio taure, aišku. Ir, matyt, kažkas jam susišvietė, kad nusprendė nusiskusti visus savo ne ant galvos augančius plaukus.

Atsikratė visų - pažastų, „bikini“, krūtinės, nugaros plaukų. Aišku, jis toks augalotas, tikrai nemažai plaukų turi. Ir juos visus paliko vonioje... Žiūriu, visur jų pilna – ant grindų, plaušinių, vonia net juoda, net užsikišusi visa kanalizacija...

Pakėliau skandalą ir paprašiau išvalyti, ką pridaręs. Jis įsiuto, kad liepiu tvarkytis jam, nes esą kanalizaciją užkimšo ne jo, o mano ilgi galvos plaukai. Supyko baisiai, kad nesidžiaugiu, juk prieš mane nori pasigražinti...

Taip susipykom, kad jau savaitę nesikalbam. Man jau pabodo eiti jam ir iš paskos ir tvarkytis, kaip paskui mažą vaiką. Tai dabar dar ir jo skustus plaukus turiu traukt iš kanalizacijos.

Ar pas kitus tai normalu, kad žmona eina keturiom paskui savo vyrą? Ar vyrai nusimaudę irgi vonią palieka, atsiprašant, apkakotą? Ką man daryti, kaip priversti prisidėti prie buities?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: R. Žemaitaitis sulaužė priesaiką – ar gali kandidatuoti?