Žmona net atsilošė pamačiusi, su kokiomis „lauktuvėmis“ vyras grįžo iš komandiruotės

Ilgai nesiplėsiu su savo santuokos priešistore. Noriu trumpai savo situaciją aprašyti, nes jau man galvoje nebetelpa mintys. Sprogs galva. Mano santuoka ant skyrybų slenksčio.

 Moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Moteris.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Lagaminas.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Lagaminas.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Laima

Sep 29, 2022, 10:41 PM

Mano vyras dažnai išvažiuoja į komandiruotes. Kartais, porai dienų, kartais ilgiau. Kad jis išvykęs man būtų neištikimas, niekada net minčių neturėjau.

Visada prieš miegą susiskambiname, susirašome, nuotraukų vienas kitam atsiunčiame, primename, kad vis dar mylime vienas kitą. Sakytum, tobulas vyras, tobula santuoka.

Bet! Po šios komandiruotės turbūt pamiršo visus įkalčius susirinkti, o galbūt labai nuobodžiavo ir nutarė pramogą susirasti. Imdama jo nešvarius drabužius lagamine radau tokių „lauktuvių“, kad dabar negaliu atsigauti!

Kraustant daiktus akį patraukė nematytos kremų pakuotės – erekciją stiprinantis kremas, stimuliuojantis gelis... Visas rinkinukas... Net atsilošiau iš netikėtumo. 

Mano vyras taip galėtų pasielgti? Su kuo? Kodėl? Mes tokių priemonių niekada nenaudodavom. Net nemaniau, kad jam reikia erekciją stiprinančio kremo, nes su manimi tokių problemų iki šiol neturėjo. Bet, vadinasi, kažkam jo reikia.

Paklausiau jo tiesiai šviesiai, kas ji? Bet jis viską neigia, sako, kad čia lauktuvės buvo man, viskas dėl manęs. Prisiekinėja, kad norėjo mane nustebinti, nudžiuginti, pamaloninti. Nors progos jokios nebuvo – nei mūsų vestuvių metinės, nei mano gimtadienis. Proga nebent buvo tik komandiruotė.

Jaučiuosi, lyg žemė slystų iš po kojų. Maniau, kad tokie dalykai būna tik serialuose, filmuose, bet tikrai ne mano gyvenime! Kaip dabar elgtis žmonai, radusiai savo vyro lagamine daiktus, kurių neturėjo rasti?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.