Gražiausioje šeimų nuotraukoje – besilaukiančios motinos meilė

Tėtis Šarūnas su sūneliu Grantu glaudžiasi prie mamos Danguolės. Abu šeimos vyrai atrodo labai laimingi, o mama - švelni, savo šiluma apglėbianti juos abu ir kudikėlį savo įsčiose. „Laimingi, nes kartu!“ - taip norisi pasakyti apie Gylių šeimą. Su ja lrytas.lt bičiuliai portalo profilyje „Facebook“ susipažino dar birželį, kai emigracijos paliestos šeimos gausiai siuntė savo nuotraukas konkursui „Aš laimingiausias, kai MES kartu!“. Nuotrauka, kurią marijampoliečiai atsiuntė konkursui, tapo nugalėtoja. Nugalėtojui atitenka savaitės kelionė į Briuselį. Labdaros ir paramos fondas „Padėkime kitiems“ su džiaugsmu padovanos šią kelionę.

Gylių šeima nugalėjo nuotraukų konkurse „Aš laimingiausias, kai MES kartu!“.
Gylių šeima nugalėjo nuotraukų konkurse „Aš laimingiausias, kai MES kartu!“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2012, 10:19 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:46 PM

Gylių šeimos nuotrauka lrytas.lt profilyje „Facebook“ surinko daugiau nei 650 „like'ų“. Jų nuotrauka labiausiai patiko ir „Bendraukime“ bei labdaros ir paramos fondo „Padėkime kitiems“ sudarytai komisijai.

Dar dešimčiai šeimų ir porų atitenka „Bendraukime“ prizai. Pateikiame sąrašą nuotraukų, kurios nugalėjo:

Beveik 400 gerbėjų surinkusi Gintarės ir jos draugo nuotrauka. „Abu esame iš Panevėžio, tačiau šiuo metu, gyvename skirtingose šalyse. Aš Anglijoje, o jis - Belgijoje“, - siųsdama nuotrauką rašė Gintarė. Linkime jai kuo greičiau susitikti su vaikinu!

Laima Daujotienė su anukėliu Vakariu. „Esame iš Telšių. Jau 5 metus gyvename Islandijoje“, - laiške pasakojo L. Daujotienė. Ponios Laimos istorija išskirtinė dar ir dėl ligos - vėžio - su kuriuo moteris kovoja.

Dauginčių šeima. Klaipėdiečiai Vidmantas, Jekaterina ir sūnus Davidas dailiai sugulę ant smaragdinės spalvos pledo ir suglaudę galvas. Miela, žavi nuotrauka, lrytas.lt profilyje „Facebook“ patikusi 350 žmonių!

Šeima iš Mažeikių. Dar viena miela trijulė - Mantas, Emilytė ir Lina. Šiuo metu tėtis toli nuo šeimos.

Vaitkevičių šeima. Vienybė gali nuversti kalnus. Tai liudija Vaitkevičių šeima. Jie lrytas.lt profilyje „Facebook“ surinko kone 330 „like'ų“.

Krikščiūnų šeima. Vitalija, Regimantas ir Austėja. Pasvališkiai taip pat sužavėjo mūsų bičiulius tinkle „Facebook“.

Šeima iš Panevėžio. Vaikai Benas ir Laimutis, tėtis Arnoldas ir mama Dalia. Šeima rimtai pasiruošusi šiai fotosesijai. Ir neveltui! Jiems atitenka „Bendraukime“ prizai!

Boguševičių šeima. Nuotraukoje - mama Lina, tėtis Kęstas ir sūnelis Tomukas. Šeima gyvena Garliavoje (Kauno rajone). Nuotraukoje - smagios šeimos šėlionės.

Pocevičių šeima iš Klaipėdos - mama Jurgita, tėtis Aurelijus ir dukrelė Aurėja. Romantiškas tėvų bučinys besileidžiant saulei ir smalsus, kiek įtarus dukrelės žvilgsnis. Nuostabi nuotrauka!

Klaipėdiečių šeima. Mantas - jau suaugęs. Nuotraukoje - jis, vyresnioji jo sesuo Monika, mama Aida, tėtis Žymantas ir jaunėlė sesutė Martyna. Klaipėdiečių šeimos galva - tėtis - jau 4 metus dirba užsienyje.

Visas prizus laimėjusias šeimas kviečiame rašyti adresu konkursai@lrytas.lt. Su džiaugsmu įteiksime jums „Bendraukime“ prizus!

Konkurse „Aš laimingiausias, kai MES kartu!“ dalyvavo 137 nuotraukos. Dėkojame visiems! Šis nuotraukų konkursas buvo portale „Bendraukime“ vykusios socialinės kampanijos „Mama, sugrįžk namo“ dalis. Ja norėjome atkreipti dėmesį į emigrantų vaikų likimus. Kampanijos partneriai – labdaros ir paramos fondas „Padėkime kitiems“ ir Tarptautinės migracijos organizacijos Vilniaus biuras.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.