Ką olimpiadoje išmuš sirgalių būgnai? (konkursas)

Pasaulis gyvena Londono olimpiados ritmu. Lietuva spėlioja - kiek medalių šįkart pelnys mūsų sportininkai? O ką pasieks mūsų numylėtoji ir daugybės sirgalių palaikoma krepšinio rinktinė? Olimpiados spalvos nudažė ir lrytas.lt bei Lietuvos karikatūrų portalo caricatura.lt rengiamą konkursą. Siūlykite savo antraštę Gintaro Jociaus karikatūrai ir laimėkite asmeninį šaržą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 31, 2012, 11:23 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:24 PM

Jūsų idėjų iki ketvirtadienio laukiame adresu konkursai@lrytas.lt. Penktadienį G. Jociaus karikatūros su, redakcijos nuomone, įdomiausiomis antraštėmis ieškokite dienraštyje „Lietuvos rytas“.

O išrinkti pačią geriausią karikatūros antraštę pasiūlysime lrytas.lt bičiuliams socialiniame tinkle „Facebook“. Lygiai po savaitės, pirmadienį, skelbsime nugalėtoją ir naują karikatūrą.

Praėjusios savaitės nugalėtoja lrytas.lt bičiuliai tinkle „Facebook“ išrinko Giedrės idėją G. Jociaus karikatūrai - „Įrodysiu, kad terminas „stiprioji lytis“ mano vyrui seniai nebetinka“. Giedrės, kaip ir šios savaitės konkurso nugalėtojo, laukia asmeninis šaržas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.