Povandeninės žūklės entuziastas: „Nebūtina visų laimikių tempti namo“ (video)

Povandeninė žūklė yra vienas iš mėgėjiškos žūklės būdų. Šis nuostabus hobis, kaip ir žvejyba, žinoma, turėtų būti vykdomas žmogiškumo principu. Ne visada reikia viską tempti namo, kartais pakanka tik pasigrožėti.

Ne visi žvejai mato tokius vaizdus, kokius matau aš.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Ne visi žvejai mato tokius vaizdus, kokius matau aš.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dainius Kubickas

Nov 12, 2012, 9:59 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:13 PM

Gaila, kad žvejai virš vandens panašių vaizdų nemato, tačiau aš norėčiau parodyti, ką mūsų, savotiškų žvejų po vandeniu, akys mato. Tačiau gal ne tai svarbiausia, svarbiau, ką išvydus tokius vaizdus jaučia širdis.

***

Ir jūs sugavote žuvį, apie kurią savaitę kalbėjo visas miestas? Užkibo laimikis, didesnis už jus patį? O gal pati žvejyba pažėrė įspūdžių, kurie kvapą užgniaužė net labiausiai patyrusiems žvejams? Dalyvaukite konkurse "Mano įspūdingiausia žuvis"!

Savo istorijas, nuotraukas ir vaizdo įrašus iki lapkričio 9 d. siųskite adresu konkursai@lrytas.lt arba įkelkite čia. Būtinai nurodykite, kur ir kada žvejojote, pateikite, jūsų nuomone, svarbių ir įdomių detalių.

Trijų, redakcijos nuomone, įspūdingiausių žūklės istorijų autorių laukia prizai, kuriuos įsteigė veiklos 20-metį švenčianti UAB „Esmera“. I vietos nugalėtojas džiaugsis 1000 litų čekiu apsipirkti „Esmeros“ parduotuvėje, II - žvejo kostiumu, III - rite. Įspūdingų laimikių

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.