5 istorijos, kurios nepaliko abejingų (rašyk ir laimėk!)

Nemalonios patirtys parduotuvėse, pašte, verslo problemos ir neįtikėtinos sniego skulptūros. Tokios skaitytojų naujienos ir istorijos pastarąją savaitę „Bendraukime“ buvo pačios populiariausios.

Kiekvieną savaitę „Bendraukime“ autorių laukia prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Kiekvieną savaitę „Bendraukime“ autorių laukia prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-02-26 09:49, atnaujinta 2018-03-11 01:59

Nemalonia patirtimi ir apetito nekeliančiomis nuotraukomis pasidalijo Daumantas Liekis - parduotuvėje nusipirkęs džiovintų figų, jis jose aptiko pavojingą bakteriją platinančių lervų.

Akibrokšto parduotuvėje sulaukė ir kaunietis Vitalijus Audickas - vyras buvo nepagrįstai neišleistas iš parduotuvės ir apieškotas vien todėl, kad nieko nenusipirko. Visą sceną parduotuvėje kaunietis užfiksavo mobiliuoju telefonu ir pasidalijo su „Bendraukime“ skaitytojais.

Skaitytojų simpatijų sulaukė ir kaunietis, sumaniai išsprendęs jam vis dingstančių siuntinių problemą - pasirodo, užteko pakeisti Lietuvos pašto skyrių, ir problemos neliko.

Deja, paprasto recepto savo problemoms nesurado vilnietė Elvyra Kiaulakienė, tačiau atvira, nuoširdi ir pamokanti smulkųjį verslą turinčios moteris istorija nepaliko abejingų.

O savaitės rūpesčius nubraukė linksma žinia iš Švenčionių rajono - čia vyras su žmona iš sniego pastatė net 16,3 metro krokodilo skulptūrą. Už nuotraukas dėkojame Gretai Šereikaitei.

Šiems autoriams dovanojame pasirinktus „Bendraukime“ prizus. O visus kitus kviečiame dalintis savo naujienomis, istorijomis ir požiūriu. Kiekvieną savaitę autorių laukia prizai.

Jūsų laiškų laukiame bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.