„Bendraukime“ prizų dalybos (rašyk ir laimėk!)

Prieš savaitę startavusi nauja „Bendraukime“ socialinė kampanija „Lietuvoje gyventi gera“ parodė - tikrai nesame beviltiški niurzgliai, ir tikrai mokame pastebėti bei pasidžiaugti tuo, ką gero turime savo šalyje.

"Bendraukime" autorių kiekvieną savaitę laukia prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
"Bendraukime" autorių kiekvieną savaitę laukia prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 19, 2013, 1:18 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:27 PM

Jau pirmąją savaitę publikavome skaitytojų įžvalgas apie puikų lietuvišką maistą, gamtą, žmones, humoro jausmą ir ilgesį, kuris kamuoja, kai esi toli nuo Lietuvos.

Ypač norėtume išskirti Pauliaus Gritėno ir Vaidos Aleknavičiūtės istorijas. Paulius taikliai išvardijo 10 priežasčių, kodėl Lietuva nuostabi šalis, o Vaida papasakojo apie ilgesį, kurį jautė Lietuvai gyvendama Norvegijoje. Jiems dėkojame „Bendraukime“ prizais.

Kviečiame ir jus dalintis savo įžvalgomis ir įkvepiančiomis istorijomis apie Lietuvą - laiškų laukiame adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkeliant čia. Kiekvieną savaitę geriausių istorijų autorių laukia prizai. O kampanijos pabaigoje lrytas.lt kartu su projekto draugu „Švyturiu“ išrinks Didžiojo prizo laimėtoją, kuriam atiteks poilsis 4 asmenims prie jūros.

„Bendraukime“ prizus dovanojame ir pastarąją savaitę kitoms rubrikoms rašiusiems autoriams. Kaunietis pasidalijo pamokančia istorija apie lošimų namų pinkles. O anykštėnas Algimantas Kleiva pradžiugino kvapą gniaužiančiomis nuotraukomis, kuriose sekmadienį užfiksavo Šiaurės pašvaistę.

Dalinkitės savo naujienomis, istorijomis bei požiūriu ir jūs. Bendraukime!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.