Sveikiname „Bendraukime“ autorius (rašyk ir laimėk!)

„Bendraukime“ autoriams netrūksta geros nuotaikos ir juokų. Pastarąją savaitę sulaukėme ypač daug gerą nuotaiką spinduliuojančių tekstų. O mes tradiciškai skelbiame įdomiausių ir daugiausiai atgarsio sulaukusių tekstų autorius, kuriems dovanojame „Bendraukime“ prizus.

„Bendraukime“ autorių kiekvieną savaitę laukia prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
„Bendraukime“ autorių kiekvieną savaitę laukia prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 9, 2013, 11:54 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 2:39 PM

Ypač didelio skaitytojų susidomėjimo sulaukė jau ne pirmą kartą „Bendraukime“ rašančios Sandros Paupytės tekstas „10 linksmiausių tarybinių legendų“. Iš skaitytojų vertinimų, atrodo, kad ir pats tekstas tapo savotiška legenda!

Teigiamų emocijų atnešė ir Pauliaus Marčiukaičio bei Tautvydo Venciaus atsiųstos milžiniško sniego senio nuotraukos. Kas galėjo pagalvoti, kad balandžio mėnesį dar įmanoma pastatyti 6 metrų aukščio senį? Bet štai toks tas lietuviškas pavasaris...

Kol kažkas burba, kad pavasaris taip ir neateis ir keikia lietuviškus orus, Elena Stasiūnaitė įnešė sveika ironija atskiestų pagyrų savo šaliai pliūpsnį. Prie kampanijos „Lietuvoje gyventi gera“ prisijungusi mergina atskleidė, kodėl lietuviai nemėgsta girti savo šalies.

O jūs ar turite nuomonę šia tema? Kas Lietuvoje džiugina ir priverčia didžiuotis savo šalimi? Pasidalinkite savo įžvalgomis!

Ir kaip visada - „Bendraukime“ laukiamos jums aktualios naujienos, istorijos, nuomonės - jas siųskite bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia.

Bendraukime!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.