Aktyviausios diskusijos - apie Lietuvą ir V. Šapranauską (rašyk ir tu!)

Iš šalčio gniaužtų išsivadavęs pavasaris naujų idėjų suteikė ir „Bendraukime“ autoriams. Pastarąją savaitę jie kaip niekad džiugino karštais reportažais iš įvykio vietos, gyvenimiškomis istorijomis ir vertingais pamąstymais. Pristatome tris daugiausiai dėmesio sulaukusias temas, kurių autoriams dėkojame „Bendraukime“ prizais.

Kiekvieną savaitę „Bendraukime“ autorių laukia prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Kiekvieną savaitę „Bendraukime“ autorių laukia prizai.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2013, 5:49 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:08 PM

Aktoriaus Vytauto Šapranausko mirtis davė pradžią diskusijoms ir apie žiniasklaidą bei alkoholį.

Vilnietė moksleivė Beata Roginskytė tikino, kad V. Šapranausko mirtis atskleidė ir tamsiąją interneto komentatorių pusę. „Mes neįvertinam svarbos tų komentarų, galbūt jausmų tų žmonių, apie kuriuos taip juodai, šlykščiai išsakome nuomonę, komentuojame“, - rašė B. Roginskytė, o jos mintis palydėjo šimtai komentarų.

Tuo tarpu Valdas Rutkūnas įsitikinęs, kad V. Šapranausko gyvenimas ir mirtis atspindi bendrą lėtai save naikinančios lietuvių tautos tragizmą. Kviesdamas keisti žmones gyvenimo būdą V. Rutkūnas įsitikinęs, kad raktas į laimę - žmonių bendrumas, bendra veikla, tarkime, dainos ir šokiai.

O 18-metė Mileta savo mintis apie Lietuvą ir lietuvius išdėstė komentare, skirtame tebesitęsiančiai socialinei kampanijai „Lietuvoje gyventi gera“. „Net jei numirsiu Antarktidoje, parduokit viską, bet parvežkit į Lietuvą“, - rašė ji.

Kviečiame ir jus prisijungti prie diskusijos aktualiais ir įdomiais klausimais. Kiekvieną savaitę „Bendraukime“ autorių laukia prizai. Savo tekstus, nuotraukas ir video įrašus siųskite bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.