Jaunos moters kojas subjaurojo paslaptingos dėmės

Norėčiau turėti tokią odą, kokią kadaise turėjau. Viskas prasidėjo prieš metus... Kūną vietomis subjaurojo mėlynos dėmės. Tyriausi mediciniškai daug ir visur - viskas gerai, jokios ligos nerasta. Galiausiai apsilankiau pas dermatologą ir išgirdau, kad tai - estetinė problema, kuri gali atsirasti iš niekur ir pranykti staiga. Bet praėjo metai, ir šių dėmių tik padaugėjo.

Dėmių su metais tik daugėja.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Dėmių su metais tik daugėja.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Birutė

May 14, 2013, 10:03 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:51 PM

Esu jauna, man dar tik 32-eji. Psichologiškai man be galo sunki ta mintis, kad esu tokia. Tai mane persekioja kiekvieną minutę, nebegaliu normaliai gyventi. Gėdijuosi savo kūno. Nebedžiugina niekas, tik noras tapti tokia, kokia buvau. Toks mano didžiausias noras, džiaugsmas, svajone.

Jei nelaimėsiu, tebūnie... Bet gal atsirastų gydytojas, kuris sutiktų pakonsultuoti, kaip gydytis, kas padėtų, ko reikėtų, kad tos dėmės paliktų mano kūną.

Laimontas dalyvauja pokyčių konkurse konkursas.htm"="">konkursas.htm"" target="_blank">„Turiu paslaptį - droviuosi savo kūno“. Pasidalinkite savo istorija ir laimėkite galimybę pasikeisti! Klinika „Grožio chirurgija“ jūsų pasikeitimus parems 3000 litų. Jūsų laiškų su nuotraukomis laukiame adresu konkursai@lrytas.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.