Dėmių subjaurota mergina paniškai bijo išeiti į viešumą

Ant mano kūno dėmės atsirado dar vaikystėje. Jos ant viso mano kūno išmėtytos. Nuo 13 metų pradėjau slėpti jas nuo visko, dengti, kad nesimatytų. Sunkiausia vasarą, kai būna karštą, neišlendų į lauką, tik vakare nueinu į parduotuvę, jei reikia, ir tai vasaros metu vakare, kai tik išeinu kur nors, užsidedu pirštinaites.

Jei pabūnu prieš saulę, dėmės išryškėja.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Jei pabūnu prieš saulę, dėmės išryškėja.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta

May 17, 2013, 8:29 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:31 PM

Man tiesiog gėda, bijau, kad aplinkiniai nepasišaipytų iš manęs, nepasijuoktų. Jau 5 metus slepiuosi nuo visko ir iki šiol nesusitaikiau su tuom, vis dengiu. Vasara man sunku, negaliu apsirengti daug, kai būna labai karšta, bet negaliu rengtis taip, kaip visikiti žmonės.

Jei pabūnu prieš saulę, dėmės išryškėja, baisu. Ieškau pagalbos, turiu dar vilties, tikiuosi, kad tai išgydoma. Labai noriu būti tokia kaip ir visi, nieko neslepiantys, gali eiti degintis, grožėtis savo kūnu.

Turiu dar viena problemą - labai prastai girdžiu, nešioju abiejose ausyse klausos aparatus, be klausos aparatų labai prastai susišneku su žmonėmis arba negirdžiu. Baisu, kad galiu nebegirdėti, o aš dar mokausi, tad man išties sunku.

Turiu dar vilties, kad atkreips geri žmonės į mano bėdas ir išties pagalbos ranką.

Rūta dalyvauja pokyčių konkurse konkursas.htm"="">konkursas.htm"" target="_blank">„Turiu paslaptį - droviuosi savo kūno“. Pasidalinkite savo istorija ir laimėkite galimybę pasikeisti! Klinika „Grožio chirurgija“ jūsų pasikeitimus parems 3000 litų. Jūsų laiškų su nuotraukomis laukiame adresu konkursai@lrytas.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.