Konkursas: laimėkite bilietus į R.Williamso koncertą!

Jau kitą savaitę Taline gerbėjų širdis plakti dažniau vers viena garsiausių šiuolaikinių roko žvaigždžių – Robbie Williamsas. Šokti ir dainuoti kartu su talentinguoju britu galite ir jūs. Portalas lrytas.lt pasiruošęs savo skaitytojams padovanoti net 10 bilietų. Jums tereikia įrodyti, kodėl ir kaip smarkiai trokštate būti R.Williamso koncerte. O tam pasitelkite jums labiausiai priimtiną būdą.

Redakcijos nuomone, 5 originaliausiai konkurso užduotį išpildę žmonės laimės kvietimus dviem asmenims į R.Williamso koncertą Estijos sostinėje Taline.<br>AP nuotr.
Redakcijos nuomone, 5 originaliausiai konkurso užduotį išpildę žmonės laimės kvietimus dviem asmenims į R.Williamso koncertą Estijos sostinėje Taline.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 12, 2013, 3:59 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 12:07 AM

Štai kelios idėjos:

* Dainuojate ar grojate? Nusifilmuokite, kaip atliekate kurią nors iš R.Williamso dainų, ir pasidalinkite įrašu!

* Visi jums sako, kad esate labai panašus į R.Williamsą arba esate tokio paties įvaizdžio? Nusifotografuokite ir atsiųskite nuotrauką!

* R.Williamso muzika susijusi su kokiu nors svarbiu jūsų gyvenimo įvykiu (sužadėtuvėmis, vestuvėmis, pirmąja meilės naktimi)? Aprašykite šią istoriją ir pasidalinkite ja su mumis!

Jūsų vaizdo įrašų, nuotraukų ir istorijų iki penktadienio 16 val. laukiame adresu konkursai@lrytas.lt arba įkeliant čia. Nepamirškite nurodyti savo telefono numerio.

Redakcijos nuomone, 5 originaliausiai konkurso užduotį išpildę žmonės laimės kvietimus dviem asmenims į R.Williamso koncertą Estijos sostinėje Taline, kuris vyks antradienį, rugpjūčio 20 d.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.