Aistra šokiams ir muzikai - nuo pat vaikystės

Be dainos ir šokio neįsivaizduoju savo gyvenimo. Turbūt ir gimiau dainuodama. Turiu ypatingą klausą ir mokiausi groti smuiku, tačiau dėl sveikatos sutrikimų teko mesti. Šokau baleto grupėje nuo 4 metų, net iš darželio buvau pabėgusi, nes nesulaukiau, kada tėvai mane ten nuves. Gerai pamenu, kaip manęs ieškojo, ir supratau, kad suras, tad „pasislėpiau“ už kolonos. Įsivaizduoju, kiek visiems įvariau baimės, kai tėvai, atėję manęs pasiimti, ten manęs nerado!

R.Williamso albumą klausiau tiek, kad jis sudilo.<br>AP nuotr.
R.Williamso albumą klausiau tiek, kad jis sudilo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilma Košubienė

Aug 13, 2013, 12:29 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:39 PM

Buvau gabiausia ir lanksčiausia, tačiau buvau tik 5 metų, todėl nepriėmė į M.K.Čiurlionio meno mokyklą. Šokau mokykloje pramoginius šokius, kur laimėjome pirmąją vietą, tačiau Marijampolėje nebuvo pramoginių šokių mokyklos, todėl ir čia negalėjau savęs išreikšti.

2001 metais gyvenau Londone. Tuomet pradėjau lankyti ispanų klubą ir mokytis šokti salsą. Savo gabumais buvau nustebinusi trenerius ir jie klausė, ar kur anksčiau mokiausi ją šokti. Gavę neigiamą atsakymą, nustebo.

Na, o su Robbie Williamsu aš susijusi tiek, kad net grįžusi į Lietuvą, jo albumą tiek klausiau, kad sudilo. Ir man gražiausios tos jo dainos, kurios tuo metu ir buvo naujausios. Pagaudavau save net sapnuose niūniuojant jo dainas, o sesuo pykdavo ant manęs, kad neleidžiu klausyti, nes kartais užplėšdavau visa gerkle.

Didžiausia mano svajonė ne tik pamatyti R.Williamsą gyvai, bet dar ir kokį dainos posmelį kartu sutraukti. Gaila, kad mano darbas pamainomis, tai vargu ar galėsiu nuvažiuoti į Estiją, bet viliuosi, kad kada nors pavyks...

Vilma dalyvauja lrytas.lt konkurse, kuriame galima laimėti bilietus į Robbie Williamso koncertą Taline. Įrodykite, kaip norite į šį koncertą, ir laimėkite! Štai kelios idėjos:

* Dainuojate ar grojate? Nusifilmuokite, kaip atliekate kurią nors iš R.Williamso dainų, ir pasidalinkite įrašu!

* Visi jums sako, kad esate labai panašus į R.Williamsą arba esate tokio paties įvaizdžio? Nusifotografuokite ir atsiųskite nuotrauką!

* R.Williamso muzika susijusi su kokiu nors svarbiu jūsų gyvenimo įvykiu (sužadėtuvėmis, vestuvėmis, pirmąja meilės naktimi)? Aprašykite šią istoriją ir pasidalinkite ja su mumis!

Jūsų vaizdo įrašų, nuotraukų ir istorijų iki penktadienio 16 val. laukiame adresu konkursai@lrytas.lt arba įkeliant čia. Nepamirškite nurodyti savo telefono numerio.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.