Už svarbiausią savo pergalę tenisininkas dėkoja R.Williamso dainai

Robbie Williamso muzika buvo kažkas tokio, kas lydėjo mane nuo pat vaikystės iki dabar. Kiekvieną sekmadienio rytą per visus namus skambantys jo gabalai, besivoliojantys albumai, net papūga mūsų buvo vardu Robis. Jis buvo tiesiog mūsų šeimos dalis.

Stalo teniso rungtynėse vaikiną įkvėpė R.Williamso daina „Feel“.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Stalo teniso rungtynėse vaikiną įkvėpė R.Williamso daina „Feel“.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Paulius

Aug 13, 2013, 5:11 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:27 PM

Bet, atvirai sakant, man jis nebuvo kažkas tokio vow. Tuo metu gilinausi labiau į „Foje“ muziką ir taškiausi pagal AC/DC, ir tas Robbie popselis manęs ne taip ir žavėjo. Bet tai nekeičia fakto, kad jis buvo mano visos šeimos dievukas ir kiti šeimos nariai jį tiesiog mylėjo.

Na, ir prieinam prie mano visos istorijos, mano didžiausio ir skambiausio gyvenimo laimėjimo. Lankiau stalo tenisą jau nuo pirmos klasės, gerai variau, buvau vienas geresnių savo amžiaus grupėje Vilniuje, kartais neblogai ir Lietuvos mastu sužaisdavau. Viena kita pergalė, bet nieko rimtesnio labai neįvyko per penkerius metus pingponginant.

Ir, maždaug prieš 6 metus man atsivėrė galimybė sudalyvauti Lietuvos jaunučių stalo teniso pirmenybėse. Pirmenybių sistema buvo vadinama dviejų minusų – išėjus iš grupės į atkrintamąsias rungtynes ir pralaimėjus ten, keliauji į lentelę žemyn ir vis dar kovoji dėl 3 vietos. Atkrintamąsias pradėdavo 32 sportininkai, tarp kurių ir aš prasiskyniau kelią. Tačiau burtai lėmė tai, kad pačiame pirmajame etape pasitaikė priešininkas, kuris buvo laikomas visų pirmenybių favoritu.

Aišku, pralaimėjau, sausai – 3:0. Liūdna buvo, bet pasakiau sau, kad kovosiu iki galo (nes, kaip ir minėjau anksčiau, galiu užimti dar III vietą, yra dėl ko kovot). Ir nuėjau iki mačo dėl III vietos, kur susitikau su tuo pačiu favoritu, nuo kurio kritau pirmame atkrintamųjų rungtynių etape.

Man priešininkas buvo neparankus, pralaiminėjau smarkiai – 2:0. O čia ir prasideda tai, kas susiję su R.Williamsu! Įsivaizduokit, mano treneris irgi labai mėgo Robbie (kas jo nemėgo?) ir jis turėjo užsistatęs Robbie dainą „Feel“ kaip savo skambučio toną.

Atsimenu, pralaimiu 2:0, pertrauka tarp setų, ir mano treneriui suskamba telefonas.  Iš karto supratau, kas per gabalas, ir jis mane kažkaip užkabino. Iškart pagalvojau apie savo šeimą, kuri Robbie klauso nuolatos, ir pagalvojau: „Velnias, turiu laimėt dėl šeimos, kad manimi didžiuotųsi“.

Tai buvo tokia didelė ir galinga motyvacijos bomba, kurią nusimečiau pats į savo daržą ir atėjau prie stalo žinodamas, kad šitas bičas kitoj stalo pusėj nelips ant nugalėtojų pakylos. Lipsiu aš. Laimėjau tada 3 setus iš eilės (11:4, 11:3, 11:2), sužaidžiau nuostabiausią mačą savo gyvenime ir lipau ant nugalėtojų pakylos žinodamas, kad padariau kažką didelio, ir šeima manimi didžiuojasi.

11 metų sportavau profesionaliai: 7 metus – stalo tenisą, 4 metus – krepšinį, ir visada prisimenu šitą pergalę kaip pačią gražiausią mano gyvenime. Nežinau,  kiek įtakos turėjo tas trenerio skambutis ir išgirstas Robbie gabalas, nes buvau šiaip kovingas ir užsidegęs bičas, tačiau tuo momentu tai buvo galinga motyvacija įveikti priešininką.

Paulius dalyvauja lrytas.lt konkurse, kuriame galima laimėti bilietus į Robbie Williamso koncertą Taline. Įrodykite, kaip norite į šį koncertą, ir laimėkite! Štai kelios idėjos:

* Dainuojate ar grojate? Nusifilmuokite, kaip atliekate kurią nors iš R.Williamso dainų, ir pasidalinkite įrašu!

* Visi jums sako, kad esate labai panašus į R.Williamsą arba esate tokio paties įvaizdžio? Nusifotografuokite ir atsiųskite nuotrauką!

* R.Williamso muzika susijusi su kokiu nors svarbiu jūsų gyvenimo įvykiu (sužadėtuvėmis, vestuvėmis, pirmąja meilės naktimi)? Aprašykite šią istoriją ir pasidalinkite ja su mumis!

Jūsų vaizdo įrašų, nuotraukų ir istorijų iki penktadienio 16 val. laukiame adresu konkursai@lrytas.lt arba įkeliant čia. Nepamirškite nurodyti savo telefono numerio

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.