Apie R.Williamsą žinau tiek pat kiek ir „Google“

Klausau Robbie Williamso dainos „Hot fudge“ ir rašau jums šį laišką su didele šypsena, nes klausant jo dainų kitaip būt ir negali – tik šypsena.

Tikriausiai jau visus pažįstamus sugebėjau užkrėsti Robbie manija.<br>„Reuters“ nuotr.
Tikriausiai jau visus pažįstamus sugebėjau užkrėsti Robbie manija.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Danielė Budiejytė

2013-08-16 14:45, atnaujinta 2018-03-01 22:12

Iš tiesų domėtis Robbie pradėjau palyginus visai neseniai, šių metų pradžioj. Žinojau, kad yra toks atlikėjas, žinojau tikriausiai vienintelę jo daina „She's Madonna“ ir viskas. Kol per žiemos atostogas per televizorių išgirdau dainą „Feel“, kuri buvo tokia žinoma, tokia girdėta, kad pamaniau, jog reikia truputį pasidomėt, kas čia taip gražiai dainuoja. Taip ir „atradau“ Robbie – gražiausio balso ir gražiausios šypsenos savininką pasaulyje, apie kurį dabar žinau tiek pat kiek ir „Google“.

Nuo to laiko mano telefone atsiranda vis daugiau ir daugiau jo dainų ir nuotraukų. Atsimenu, kartą visą naktį sugebėjau nemiegot, nes žiūrėjau jo koncertus, linksmus įrašus ir tiesiog klausiau jo dainų. Taip jau buvo, nieko negaliu padaryt, ėjau į mokyklą kaip lavonas, bet vis tiek buvo labai gerai.

Tikriausiai jau visus pažįstamus sugebėjau užkrėsti Robbie manija, net 13-metis brolis nenorėdamas kartais pradeda su manim dainuoti jo dainas. Jei tik būčiau buvus taip dėl jo pakvaišus prieš Kalėdas, tikrai būčiau prašius mamos, kad padovanotų bilietą į Taliną, bet kadangi taip nenutiko, dovanų gavau bilietą į „Depeche Mode“ koncertą.

Visiems, kam tik galėjau, bandžiau jį parduoti, kad tik galėčiau važiuoti į Robbie koncertą, bet nieko nesigavo, todėl dabar prašau jūsų pagalbos.

***

Norite ir jūs į R.Williamso koncertą? Įrodykite, kaip norite, ir laimėkite! Štai kelios idėjos:

* Dainuojate ar grojate? Nusifilmuokite, kaip atliekate kurią nors iš R.Williamso dainų, ir pasidalinkite įrašu!

* Visi jums sako, kad esate labai panašus į R.Williamsą arba esate tokio paties įvaizdžio? Nusifotografuokite ir atsiųskite nuotrauką!

* R.Williamso muzika susijusi su kokiu nors svarbiu jūsų gyvenimo įvykiu (sužadėtuvėmis, vestuvėmis, pirmąja meilės naktimi)? Aprašykite šią istoriją ir pasidalinkite ja su mumis!

Jūsų vaizdo įrašų, nuotraukų ir istorijų iki penktadienio 16 val. laukiame adresu konkursai@lrytas.lt arba įkeliant čia. Nepamirškite nurodyti savo telefono numerio.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.