„Bendraukime“ prizai – už drąsą, atvirumą ir populiarumą „YouTube“

Praėjusi „Bendraukime“ savaitė – kaip niekad spalvinga. Trys skaitomiausios istorijos pasakojo apie dramatišką susidūrimą su vėžiu, gelbėtojų reakciją į skęstančią mergaitę ir „Youtube“ sensaciją – lietuvį, pritraukiantį šimtus tūkstančių gerbėjų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2013, 2:12 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:00 PM

Pirmosios istorijos herojė Aldona Rimkūnienė papasakojo savo istoriją apie po 15 metų antrą kartą sugrįžusį vėžį. Sužinojusi diagnozę, savaitę laiko moteris negalėjo suvaldyti ašarų. Už atvirumą ir norą pasidalinti apdovanojome Aldoną „Bendraukime“ prizu.

Antroji dėmesį prikausčiusi naujiena – jauno „vlogerio“ sėkmė. „Vlogeriais“ save vadina video tinklaraščius (blogus) kuriantys žmonės.

Vienas tokių – Edvinas Navickas – tinkle „YouTube“ žinomas „The3dvinas“ vardu, sulaukė didžiulio populiarumo. Dažnas paauglio vaizdo dienoraštis sulaukia daugiau nei 200 tūkst. peržiūrų.

Dėkojame skaitytojams, kurie pasidalino nuoroda į Edvino vaizdo dienoraščius. Kviečiame Edviną susisiekti su „Bendraukime“ redakcija ir pasiimti padrąsinimo dovaną: bendraukime@lrytas.lt.

Trečiasis itin skaitomas pasakojimas sukėlė abejonių, ar vandens parko „Vichy“ gelbėtojai padarė viską, ką galėjo, kai jų akivaizdoje devynmetę mergaitę ėmė traukti vandens nutekėjimo sistemos anga.

Liudininkė pasakojo: „Viršuje stovėjo kita gelbėtoja ir žiūrėjo, kaip mes gelbėjam tą vaiką, tačiau pati nieko nedarė! Ir dar ji gelbėtoja vadinasi! Tik kai vyras gelbėtojas pakvietė ją, ji atėjo padėti vyrams.“

Už drąsą parašyti apie tai ir pastabumą skaitytojai skiriame „Bendraukime“ prizą. Kviečiame ją parašyti mums: bendraukime@lrytas.lt.

Dėkojame visiems „Bendraukime“ autoriams. Ir toliau rašykite mums! Po savaitės pranešime apie šios savaitės skaitomiausius tekstus ir apdovanosime jų autorius ar herojus.

Bendraukime!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.