„Bendraukime“ autoriai - apie savo skausmus ir džiaugsmus (atsiųsk naujieną!)

Nuslūgusi vasaros kaitra ir šurmulys grąžino prie darbo ir studijų stalų ir kompiuterių. O pailsėję ir pasisėmę naujų patirčių „Bendraukime“ autoriai su dar didesniu entuziazmu ėmė dalintis savo gyvenimo skausmais ir džiaugsmais, užfiksuotomis naujienomis ir vaizdais.

Įdomiausių, aktualiausių ir didžiausio atgarsio sulaukusių temų autorius skatiname „Bendraukime“ prizais.<br>V.Balkūno nuotr.
Įdomiausių, aktualiausių ir didžiausio atgarsio sulaukusių temų autorius skatiname „Bendraukime“ prizais.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2013, 6:55 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 9:49 AM

Kaip jau tapo įprasta, įdomiausių, aktualiausių ir didžiausio atgarsio sulaukusių temų autorius skatiname „Bendraukime“ prizais. Šį kartą jų – kaip niekad daug.

Vaida Liutkutė pasibaisėjo vieną taurelę po kitos kilnojusiu kunigu ir savo mintimis pasidalijo su „Bendraukime“ skaitytojais.

Vaida Cvetkovaitė pasakojo apie patirtį bažnyčioje, kai, kaip įtariama, girtas girtas kunigas šiurpino tikinčiuosius pragariškais garsais.

Viktorija Budėnė verkė dėl vos tragiškai nesibaigusių vestuvių, kai viešbutis vienašališkai nusprendė pakeisti puotos salę.

„Simsonais“ pasidalijusi daugiavaikė šeima pasakojo apie apverktiną savo gyvenimą ir svarstomą išeitį – emigruoti.

Dovilė Valytė svarstė apie vulgarias mergeles ir „Fanų dešreles“, kurios jai sugadino krepšinio rungtynes.

Šiems autoriams dėkojame „Bendraukime“ prizais ir kviečiame visus ir toliau dalintis savo gyvenimo nutikimais, nuomone, užfiksuotais įvykių liudijimais ir vaizdais. Dabar tai daryti – dar paprasčiau: savo tekstus ir vaizdo medžiagas galite įkelti iš karto iš savo telefoną, naudodamiesi naująją lrytas.lt mobiliąją versiją. Taip pat – ir per atsinaujinusį langą „Atsiųsk“ savo kompiuteryje.

O galbūt labiausiai vertinate elektroninį paštą? Tuomet jūsų laiškų laukiame bendraukime@lrytas.lt

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.