Mano svajonė - kuo greičiau pradėti dirbti ir grąžinti paskolą

Mano kalėdinė svajonė iš šalies gali neatrodyti, kaip svajonė. Tai pagrindinis mano tikslas gyvenime. Gyvenime turiu tik mamą, tėtis palikęs. Mokausi  trečiame kurse, mokslai brangūs, tad norint mokytis, tenka imti paskolas, kurių suma yra nepaprastai didelė, kai gyveni tik su mama.

Šiuo metu reikia rašyti baigiamąjį darbą, tad noriu jį kuo geriau parašyti, apsiginti ir eiti dirbti.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Šiuo metu reikia rašyti baigiamąjį darbą, tad noriu jį kuo geriau parašyti, apsiginti ir eiti dirbti.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Justina

Dec 13, 2013, 9:34 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 8:36 PM

Šiuo metu reikia rašyti baigiamąjį darbą, tad noriu jį kuo geriau parašyti, apsiginti ir eiti dirbti, kad galėčiau bankui grąžinti bent didžiąją dalį paskolos.

Kokia didžiausia jūsų kalėdinė svajonė? Pasidalykite savo istorija, dalyvaukite konkurse ir laimėkite kvepiančią Kalėdų žvakę! Laiškų su jūsų svajonėmis laukiame gruodžio 24 dienos el. paštu konkursai@lrytas.lt arba įkeliant čiaPlačiau apie konkursą skaitykitekonkursas-mano-didziausia-kaledu-svajone.htm#.UqlinFsW0rU"="">konkursas-mano-didziausia-kaledu-svajone.htm#.UqlinFsW0rU"" target="_blank"> čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.