Dėl savo svajonės ir utėlę į Rygą nuvaryčiau, bet...

Kadangi priklausau tai kategorijai žmonių, kurie dėl kelionės utėlę į Rygą nuvarytų, tai ir mano naujametinės svajonės kitiems metams sukasi būtent apie keliones. Šįkart - apie Islandiją. Manau, ne vienas skaitytojas pagalvos: ir kas čia tokio - sėdai į lėktuvą ir skrendi.

Mano svajonės - apie Islandiją.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Mano svajonės - apie Islandiją.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eleda

Dec 15, 2013, 11:20 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 7:58 PM

Bet norai ne visada sutampa su galimybėmis. Tiek neuždirbu, kad galėčiau vykti su kokia nors turistine firma. Nemoku anglų kalbos, kad galėčiau važiuoti savarankiškai, o ir amžius nebe tas...

Belieka svajoti, kad kam nors iš pažįstamų, sumaniusių ten skristi ir keliauti išsinuomotu automobiliu, prireiktų ketvirto žmogaus.

Yra toks naujametinis palinkėjimas: kad jūsų galimybės nustebintų svajones! To linkiu sau pačiai ir visiems skaitytojams.

Kokia didžiausia jūsų kalėdinė svajonė? Pasidalykite savo istorija, dalyvaukite konkurse ir laimėkite kvepiančią Kalėdų žvakę! Laiškų su jūsų svajonėmis laukiame gruodžio 24 dienos el. paštu konkursai@lrytas.lt arba įkeliant čiaPlačiau apie konkursą skaitykitekonkursas-mano-didziausia-kaledu-svajone.htm#.UqlinFsW0rU"="">konkursas-mano-didziausia-kaledu-svajone.htm#.UqlinFsW0rU"" target="_blank"> čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.