Kalėdų svajonė - sveikas pasaulis

Kalėdos - viena gražiausių švenčių visame pasaulyje, kurios suvienija daugelį žmonių ramybės santarvei. Kalėdos man asocijuojasi ne vien su džiaugsmu, gal todėl, kad Kalėdos pasauliui atneša vis naujus metus, o praėjusius metus paverčia istorija.

Dabartinis gyvenimas yra toks nenuspėjamas, kad atrodo jis nyksta arba kyla sekundės bėgyje.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Dabartinis gyvenimas yra toks nenuspėjamas, kad atrodo jis nyksta arba kyla sekundės bėgyje.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Neringa

2013-12-23 14:32, atnaujinta 2018-02-19 17:22

Jei aš eičiau gatve ir prie manęs pribėgęs koks žmogelis paklaustų, kokia yra mano Kalėdų svajonė, atsakyčiau, kad svajonė - yra kažkas tokio, ko negaliu pasiekti ar kažkas nerealaus, pavyzdžiui, kaip nuskristi į Mėnulį, nors ir tai šiais laikais jau realu, tačiau labai mažas procentas, kad ta svajonė išsipildytų, tai ir galėčiau apibūdinti kaip svajonę.

Tačiau aš pati didelių svajonių nekaupiu savyje, aš gerai pamąsčiusi atsakyčiau tam pribėgusiam žmogeliui, kad man svarbiausia jog šeima, draugai ir visi geri žmonės gyventų kuo ilgesnį gyvenimo tarpą, nes dabartinis gyvenimas yra toks nenuspėjamas, kad atrodo jis nyksta arba kyla sekundės bėgyje, todėl sveikata ir geri santykiai yra visų svajonių didžiausia reali svajonė!

Kokia didžiausia jūsų kalėdinė svajonė? Pasidalykite savo istorija, dalyvaukite konkurse ir laimėkite kvepiančią Kalėdų žvakę! Laiškų su jūsų svajonėmis laukiame gruodžio 24 dienos el. paštu konkursai@lrytas.lt arba įkeliant čiaPlačiau apie konkursą skaitykitekonkursas-mano-didziausia-kaledu-svajone.htm#.UqlinFsW0rU"="">konkursas-mano-didziausia-kaledu-svajone.htm#.UqlinFsW0rU"" target="_blank"> čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.